ssa

مشکل بازنشدن سایت !!

19 پست در این موضوع

باعرض سلام

سایت من دیروز خود به خود با مشکلی مواجه شد . مشکل اینه که وقتی آدرس سایت رو وارد میکنم یا ازکنترل پنل مدیریت گزینه نمایش سایت رو میزنم ، سایت با آدرس : site.com/index.php//

که یک علامت / اضافه در آخر داره ومانع از بازشدن میشه . اساتید محترم لطفا راهنمایی کنند .

باتشکر

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

افزونه بهینه ساز سئو یا امنیتی نصب نکردید ؟

فایل htaccess رو دستکاری نکردید ؟

افزونه تغییر آدرس مدیریت رو نصب کردم

حالا چیکار کنم؟؟:33::auizz3ffy9vla57584x

کامپوننت مدیریت سئو داشتم که دیشب آنرا حذف کردم ؟ شاید مشکل از اونه لطفا راهنمایی کنید[shamshir][shamshir]

دوست عزیز لطفا برای گرفتن پاسخ صبرو باشد و اسپم ارسال نکنید

افزونه ای رو که برای تغییر آدرس نصب کردید غیر فعال کنید و مجدد سایتتون رو چک کنید

مشکل اینه که اصلا مدیریتهم ازکا افتاده با سرور هماهنگ کردم میگه مشکل از هاست نیست مشکل از جو ملاست این هم پیغامش:

Not Acceptable

An appropriate representation of the requested resource /administrator/ could not be found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

از طریق phpmyadmin به دیتابیستون برید و در جدول extensions دنبال پلاگین تغییر مسیری که نصب کردید بگردید و مقدار enable رو براش به صفر تغییر بدید تا غیر فعال بشه

اطلاعات رو به یکی از مدیران پیام کنید تا چک کنند و بهتون بگن .. سریعترین راه اینه

دوست خوبم با تشکر ازپاسخت

متاسفانه چند روزیه به مدریت سایت پ.خ میفرستم هنوز مارو قابل ندونستن جواب بدن:ooof:

دوست خوبم راهنمایی کردیم که چیکار باید بکنید شما کارهایی رو که گفته شد انجام بدید تا بعد ببینیم نتیجه چی میشه

سلام مجدد

متاسفانه من قبلا جداول دیتابیس رو ازphpmyadmin حذف کردم

حالا راه حل چیه

آره کامل پاکشون کردم.وقتی میخوام سایت رو باز کنم می نویسی name.ir اینجوری باز میشه name.ir/index.php// که وجود نداره!!

این دیگه چه وضعشه؟؟

سه روز واسه یک سوال میام ومیرم

لطفا اسم جداول رو بگید تا درphphmyadmin تست کنم ببینم هستند یا حذف شدن

این دیگه چه وضعشه؟؟

سه روز واسه یک سوال میام ومیرم

دوست عزیز همه درگیر مشکلات و کارهای خودشونم هستن و تا جایی که میتونن برای رفع مشکلات کمک میکنن نباید اینطور توقع زیادی داشته باشید

لطفا اسم جداول رو بگید تا درphphmyadmin تست کنم ببینم هستند یا حذف شدن

اسم جدول هم گفتم داخل جدول extensions دنبال پلاگینی که نصب کردید بگردید ما که اسمش رو نمیدونیم شما نصب کردید

ممنون از÷پشتیبانی به موقعتون!!

جوملا رو دوباره ازنو نصب کردم همه اطلاعاتم پرید .

دمتون گرم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری