ali_00815

چند سوال کوچیک. راهنماییم کنید ممنون میشم.

2 پست در این موضوع

سلام دوستان من تازه میخوام وارد جولا بشم. چند تا سوال داشتم.

1-من چند تا پیج php طراحی کردم برای تعویض رمزعبور یا ثبت نام و چند تا چیزه دیگه. که دارای 2تا فایله یکیش برای نمایشه یکیش برای انجام عملیات و هر تو فایل فرمتشون php هستن. الان این سایت رو ببینید wowzone.ir سمت راست سایت رو ببینید منوی خدمات سرور. ایشون هم اومده فایل های php رو نمایش داده اما چطوری؟

2- سوال بعدیم اینه که قالب همین سایتی که بهتون گفتم چیه؟ آیا خودشون طراحی کردن؟ چطوری میتونم یک منو مثل این منو هایی که در این سایت هست در جولا درست کنم؟

3- سوال بعدیم هم اینه که اگر ماژولی هست که بتونه فایل های php رو نمایش بده برام داخله سایت بهم معرفی کنید.

چند تا قالب هم بهم معرفی کنید که شبیه یه این سایت باشه.

خیلی ممنون لطف بزرگی در حقم میکنید جوابمو بدید.

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
سلام دوستان من تازه میخوام وارد جولا بشم. چند تا سوال داشتم.

1-من چند تا پیج php طراحی کردم برای تعویض رمزعبور یا ثبت نام و چند تا چیزه دیگه. که دارای 2تا فایله یکیش برای نمایشه یکیش برای انجام عملیات و هر تو فایل فرمتشون php هستن. الان این سایت رو ببینید wowzone.ir سمت راست سایت رو ببینید منوی خدمات سرور. ایشون هم اومده فایل های php رو نمایش داده اما چطوری؟

2- سوال بعدیم اینه که قالب همین سایتی که بهتون گفتم چیه؟ آیا خودشون طراحی کردن؟ چطوری میتونم یک منو مثل این منو هایی که در این سایت هست در جولا درست کنم؟

3- سوال بعدیم هم اینه که اگر ماژولی هست که بتونه فایل های php رو نمایش بده برام داخله سایت بهم معرفی کنید.

چند تا قالب هم بهم معرفی کنید که شبیه یه این سایت باشه.

خیلی ممنون لطف بزرگی در حقم میکنید جوابمو بدید.

درود

اول از همه ورودتون رو به جمع جوملا کاران خوش آمد میگم

1- این سایتی که شما آدرس دادید جوملا هست و البته یکم قدیمی . شما با جوملا به راحتی و با امکانات پیش فرض خودش می تونید php رو نمایش بدید .

پیشنهاد من اینه که شما بخش های آ«وزشی انجمن رو یه جستجو بزنید تا با نحوه نصب و کارایی بخشهای نختلف جوملا آشنا بشید . مطمونم چون شما برنامه نویسی بلد هستید خیلی زود جوملا رو راه میفتید . با استفاده از ماژولها و کامپوننتهای جوملا اونوقت متوجه میشید که لازم نبوده خیلی اوقات وقت برای برنامه نویسی بگذارید .

2- قالب سایت یه قالب آماده هست که توسط بچه های جوملا آرت فارسی بهینه شده . شما می تونید از قالبهای به مراتب زیبا تر با امکانات بیشتر استفاده کنید .

منوی آبشاری و کرکره ای و ... یکی از ساده ترین امکانات جوملاست با کمی تمرین می تونید منوهای خیلی زیبایی درست کنید .

این بخش قالبهای فارسی انجمن رو هم چک بفرمائید : ( البته این قالبها برای جوملا 2.5 هست )

قالبهای فارسی جوملا 1.7 و 2.5

موفق باشید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری