masoud1373

مشکل با یک بسته نصبی جوملا 2.5

11 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان

من یک بسته نصبی فارسی شده خریدم و نصب کردم اما در صفحه اصلی سایت ارور زیر را میده :

Warning: require_once(__DIR__/core/helper.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/****/public_html/modules/mod_sj_extraslider/mod_sj_extraslider.php on line 13

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '__DIR__/core/helper.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/****/public_html/modules/mod_sj_extraslider/mod_sj_extraslider.php on line 13

مشکل چیه؟؟؟

متاسفانه پشتیبانی سایت پاسخگو نیست.

در ضمن قالب فارسی شده ی این تم می باشد : http://demo.smartaddons.com/#sj-company

ویرایش شده در توسط masoud1373

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام

مشکل از افزونه extraslider هست

شما مقدار خطاها را روی حداقل یا هیچ بگدارید ببینید چه اتفاقی رخ میده

قالب ناقصه .. فایلهای مورد اشاره وجود نداره که خطا میده

چون خطای fatal error میده یا باید فایلهای ناقص رو بیارید و در مسیر مشخص قرار بدید و یا ماژول mod_sj_extraslider را از مدیریت ماژولها غیر فعال کنید

سلام

مشکل از افزونه extraslider هست

شما مقدار خطاها را روی حداقل یا هیچ بگدارید ببینید چه اتفاقی رخ میده

ممنون از شما تاثیری نداشت

قالب ناقصه .. فایلهای مورد اشاره وجود نداره که خطا میده

چون خطای fatal error میده یا باید فایلهای ناقص رو بیارید و در مسیر مشخص قرار بدید و یا ماژول mod_sj_extraslider را از مدیریت ماژولها غیر فعال کنید

ممنون از راهنماییتون

قالب ناقص نیست.چون فایلی که بهش گیر میده موجوده.

و الان که اون ماژول را غیر فعال کردم به یک ماژول دیگه گیر داده.

Warning: require_once(__DIR__/helper.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/****/public_html/modules/mod_carousel/mod_carousel.php on line 13

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '__DIR__/helper.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/****/public_html/modules/mod_carousel/mod_carousel.php on line 13

ممکنه مربوط به سطح دسترسی ها باشه؟؟(البته من تغییری در سطح دسترسی های فایل ها و فولدر ها ندادم) یا مربوط به سرور باشه؟اما من قبلا یک بسته نصبی دیگه روی همین سرور نصب کردم و بدون مشکل کار داد.

در ضمن پس از این که یه سری تغییرات در فایل ها دادم این پیغام مشاهده شد :

Fatal error: Class 'ImageHelper' not found in /home/***/public_html/templates/sj_company/html/mod_sj_extraslider/default.php on line 22

داداش خواستی access بده برات درست میکنم،یا اگه نمیخوای دسترسی بدی با team viewer اگر سرعتم یاری کنه حل میشه :)

داداش خواستی access بده برات درست میکنم،یا اگه نمیخوای دسترسی بدی با team viewer اگر سرعتم یاری کنه حل میشه :)

ممنون از شما

اما اگه راهنمایی کنین که خودم درست کنم بهتره.

چون می خوام یاد بگیرم دفعات بعد این مشکل پیش اومد چه کار کنم.

بازم ممنونم ازتون

ممکنه از هاستت باشه

ممکنه تو فایل منیجرت دست کاری ناخواسته کرده باشی

و از کجا میدونی قالبت ناقص نیست

ممکنه از هاستت باشه

ممکنه تو فایل منیجرت دست کاری ناخواسته کرده باشی

و از کجا میدونی قالبت ناقص نیست

95 % مربوط به هاسته.

چون روی لوکال بالا میاد.

اما می خوام ببینم میشه این ناسازگاری را برطرف کرد یا نه.

سلام دوباره

پشتیبانی سایتی که ازش قالب را خریدم میگه ورژن php را آپدیت کنین.

پشتیبانی هاست میگه ورژن php نصب شده 5.3 است اگه مشکل دارین باید php 5.2 نصب کنین.

من الان باید چی کار کنم؟

کسی نیست راهنمایی کنه؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری