emperor69

مشکل با Glossword

7 پست در این موضوع

سلام و سال نو مبارک

کی با کامپوننت Glossword کار کرده؟ من رو لوکال باش مشکلی ندارم اما رو هاست که میریزم صفحه مدیریتش سفیده! کسی تنظیماتش رو یادشه؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

اینو میگه

Fatal error: Class 'site_db_config' not found in /home/iranmari/public_html/dic/administrator/components/com_glossword/controller.php on line 85

تنظیمات دیتابیس مشکل داره؟ من یه دیتابیس دارم به اسم iranmari_dic که همینو توش وارد کردم. اشکالش کجاست؟

اصلا میدونین قضیه چیه؟ من اولش با Eglossary شروع کردم به ساخت دیکشنری. بعد این که 1000 تا کلمه واردش کردم متوجه شدم کلا این کامپوننت با سئو مشکل داره و ارور زیادی میده.:14:بعد رفتم سراغ همین Glossword که اگرچه html رو پشتیبانی نمیکنه ولی فکر کردم سالمه. (بعد از اینکه اون 1000 تا کلمه بخاطر جابجایی دیتابیسهام رفت رو هوا و دوباره 700 تاشو نوشتم) حالا که اومدم بریزم رو هاست میبینم اصلا نصب نمیشه.

یک سوال:

با این اوصاف، به نظر شما من چیکاره بیدم؟!!!؟!:65d6a5d6s:

خوب چیکار کنم پس؟

غیر از این دوتا کامپوننت دیگه دیکشنری به درد بخوری نیست که. منم کلی وعده دادم دیکشنری رو راه بندازم.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری