m.naderi

سوال درباره چگونگی عملکرد یک سایت آگهی با 100 دامنه ؟!!!!!

5 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام خدمت اساتید و دوستان.

من درباره چگونگی عملکرد یک سایت سوال برام پیش اومده و از اساتید میخوام منو راهنمایی کنن.

این سایت

سایت آگهی صفحه

یک سایت آگهی هستش که دارای 100 دامنه جداگانست و هر دامنه رو به یک صنف اختصاص داده.

به این ترتیب که وقتی کسی توی سایت اصلی آگهی ویژه میده ، به صورت اتوماتیک آگهیش میره توی یکی از دامنه ها که مخصوص صنف اون آگهیه.

جالبتر از همه اینکه وقتی کسی آگهی ویژه توی سایت اصلی میده ، آگهی اون شخص به صورت اتوماتیک توی تمام 100 دامنه دیگه سایت درج میشه با این تفاوت که با یک الگوریتم خاص ، اون آگهی رو توی هر سایت تغییر میده متنش رو که گوگل این آگهی رو تکراری تشخیص نده.

نمیدونم این چه اسکریپتیه یا اصلاً نوع کار کردش چیه ولی ممنون میشم دوستانی که تخصص دارن برن توی این سایت و چند و چونش رو در بیارن که چجوریه.

و یه چیز دیگه ، آیا با اون کامپوننت آگهی که توی انجمن منتشر شده میشه همچین کاری کرد؟

بازم تشکر..

ویرایش شده در توسط m.naderi

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

والا من چک کردم به جرات 480 تا دامنه هاش غیر فعال بود ولی اگه اینطوری که میگه باشه خیلی خوبه

آره اکثر دامنه هاش غیر فعاله.

در مورد خوب بودنش هم خودم میدونم که خوبه که دنبالش میگردم!!

ولی حتی اگه بین ده تا دامنه هم همچین ارتباطی برقرار باشه بازم جای سواله.

ممنون میشم اساتید انجمن همراهی کنند واسه پی بردن به چگونگی کارکرد این سایت.

عواملي كه باعث كپي شدن يك پست مي شوند

1- عنوان پست

2- كليدوا*ژه هاي يكي

3- توضيحات يكي

4- محتواي يكسان

اگر در صفحه اصلي آگهي درج شود و در دامين هاي ديگر ياصفحات ديگر تكرار شود بشرط تكراري نبود اين 4 مورد، اصلا مشكلي ايجاد نمي كند

ولي با توجه به اين روند خودش بازديدهاي سايتش پايينه

اون آمار بي فايدست

در خصوص نرم افزار احتمال داره خودشون نوشته باشن كه خودكار اينكار رو انجام بده چون با تغيير يا اضافه كردن يك كلمه يا حرف ديگه اون عنوان تكراري نيست.

ممنون از توجه دوستان.

ینی این کار با جوملا و افزونه های جوملا قابل انجام نیست؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری