teddy.team

تاثیر انتقال سایت به دامنه دیگر بر گوگل

9 پست در این موضوع

سلام و وقت بخیر

به دلایلی متاسفانه مجبور هستم سایتم رو به دامنه ی دیگه ای منتقل کنم

یه مشکلی هم که الان سایت داره به خاطر تغییر آدرسهای سایتم فک میکنم که امتیاز منفی دارم. البته با وب ادمین گوگل تقریبا حلش کردم اما الان مجبورم سایت رو به دامنه دیگه ای منتقل کنم

تقریبا 50 مطلب دارم.

سوال: اگه لینک ها و کلمات کلیدی محتوا ها رو در دامنه جدید تغییر بدم آیا گوگل باز هم متوجه تکراری بودن مطالب میشه؟ متوجه میشه که من سایتم رو روی یه دامنه دیگه بالا آوردم؟

تا دو ماه دیگه دامنه قبلی فعال هست.. آیا کلا ریدایرکت به آدرس جدید بزنم؟ یا قیدش رو بزنم

تشکر از همگی

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

با استفاده از كد ريدايركت 301 كه ريدايركت دائمي است مي توانيد تغيير آدرس به همراه ارزش اون url صفحات را حفظ كنيد

بله تمام محتوا و كلمات كليدي و توضيحات و عنوان بايد يكي باشد

پس از انتقال و تاييد گوگل مي تونيد دامين قبلي را پاك كنيد

من دامنه قبلیم داره از دست میره و سوالم درباره این بود که اگه محتوا رو تغییر بدم گوگل متوجه تکراری بودنش میشه یا نه.. تا چه حد باید تغییرشون بدم..

الان من نگران این هستم که اگه به گوگل از طریق change of address بگم دامینم عوض شده.. امتیازهای منفی سایت قبلی رو به سایت جدید منتقل کنه...

بهترین کار چیه؟

ریدایرکت 301 از تمامی صفحات سایت قبلی به صفحه اصلی سایت جدید؟

همانطور که آقای مرادی گفتند شما باید دامین قبلیتون رو روی دامین جدید ریدارکت 301 کنید

بعد به گوگل وبمستر برید و از بخش Change Address اعلام کنید که آدرستون عوض شده (تا سریعتر رسیدگی بشه)

بعد به بینگ وبمستر برید و همین کار رو بکنید

اما در مورد نمره منفی

باید علت های نمره منفی رو پیدا کنید و علت ها رو پاک کنید

برای حل همچین مشکل بزرگی استفاده از یک تیم سئو متخصص پیشنهاد خیلی خوبی هست

با سلام

از طریق وب مستر می توانید اقدام کنید

اگر عمل انتقال و تنظیمات را انجام داده اید.

دامین اول را غیر فعال کنید بعد از یک دو ماه مجدد به حالت اول بر می گردد.

برای برگشت به حالت اول می بایست لینک سایت خود را در لینکدونی های مختلف قرار دهید

من چون چند اشتباه توی سئوی سایت قبلی انجام دادم میخوام سایت رو با آدرس دهی جدید و همینطور با تغییر محتوای سایت قبلی (شامل عنوانها و کلمات کلیدی و توضیحات و چند پاراگراف از متن ها) بالا بیارم..

فک میکنم به گوگل وبمستر چیزی نگم بهتره! چون سایت جدید کاملا محتواش فرق میکنه و تنها کاری که انجام میدم دامنه قبلی رو به دامنه جدید ریدایرکت میکنم...

از چه راهی استفاده کنم که اگه کسی هر آدرسی از سایت قبلی رو وارد کرد به صفحه اصلی سایت جدید وارد بشه؟

اچ تی اکسس باید کدی اضافه کنم؟ مقدور هست بگید چه کدی؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری