teddy.team

بالا نیومدن سایت و ارورر مربوط به حافظه

3 پست در این موضوع

سلام و وقت بخیر به دوستان عزیز

سایتم با ارور زیر روبرو شده و بالا نمیاد

Fatal error: Allowed memory size of 262144000 bytes exhausted (tried to allocate 1 bytes) in /home3/bogh1/public_html/libraries/joomla/database/database/mysqli.php on line 498

البته مجبور شدم که بک آپ دو هفته پیش رو برگردونم تا بالا بیاد..

کسی میدونه مربوط به چی هست

بررسی که کردم گفته شده که حافظه سایت کمه که از php.ini باید اضافه بشه اما پشتیبانی با این مورد نتونست رفع ایراد کنه..

تشکر از لطفتون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
سلام و وقت بخیر به دوستان عزیز

سایتم با ارور زیر روبرو شده و بالا نمیاد

Fatal error: Allowed memory size of 262144000 bytes exhausted (tried to allocate 1 bytes) in /home3/bogh1/public_html/libraries/joomla/database/database/mysqli.php on line 498

البته مجبور شدم که بک آپ دو هفته پیش رو برگردونم تا بالا بیاد..

کسی میدونه مربوط به چی هست

بررسی که کردم گفته شده که حافظه سایت کمه که از php.ini باید اضافه بشه اما پشتیبانی با این مورد نتونست رفع ایراد کنه..

تشکر از لطفتون

درود

دوست عزیز این مشکل معمولا به همون php.ini بر میگرده . معمولا memory limit* روی 30 مگابایت ست میشه . اگه به php.ini*دسترسی ندارید این کد رو به htaccess اضافه کنید شاید مشکلتون حل بشه :*

php_value memory_limit 256M

اگه نشد با پاک کردن htaaccess پنل مدیریت بالا میاد احتمالا . با اون وارد بشید افزونه ها و مطالب زیادی رو پاک کنید .

در ضمن هاستای معتبر بیشترشون memory limit رو افزایش میدن .

این محدودیت رو خود هاست میزاره تا از ram سرورشون کمتر استفاده بشه . هاستای قوی این مشکل رو ندارن .

موفق باشید

پنل مدیریت حداقل صفحه لاگینش بالا میاد..

راستش رمز عبورش رو فراموش کرده بودم.. نتونستم وارد بشم چون مال مشتری بود..

بعید میدونم مشکل از هاست باشه.. باید دید که چی باعث شده حافظه کم باید..

تقریبا یک سال هست که سایت بالا هست.. و مطلب و محتوای آنچنانی هم نداره که باعث دردسر شده باشه

ولی هرچی هست یه ایرادی هست!

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری