sfeizi

مشکل در نصب جوملا در بروی لوکال هاست

11 پست در این موضوع

با عرض سلام خدمت دوستان گرامی

بنده سی دی آموزش ویدویی جوملا را تازه خریدم و بر اساس بخش بندی الان در بهش ابتدایی نصب بروی لوکال هاست هستم، ولی به مشکلی برخوردم که نمی تونم نصب رو ادامه بدم

من در بخش نصب دیتابیس به مشکلی برخوردم که تصویر مشکل رو پیوست کردم، من تمامی اطلاعات رو براساس سی دی آموزشی وارد کردم( یعنی حتی اسم پروژه رو گذاشتم joomla200)

نوع دیتابیس : Mysqli

نام هاست : localhost

نام کاربری : root

رمز عبور :

نام دیتابیس : joomla200db

ویندوز : XP

وقتی دکمه ادامه رو میزنم صفحه به حالت لود میره و دیگه کاری نمیکنه

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام دوست عزیز احتمال مشکل داشتن نسخه جوملا شما وجود دارد نسخه اصلی را از سایت joomla.org دانلود کنید و طبق آموزش اقدام به نصب کنید.

من جوملارو از خود این سایت دانلود کردم

من میخوام فارسی باشه

من جوملارو از خود این سایت دانلود کردم

من میخوام فارسی باشه

شما قبل از نصب دیتابیس ساختید؟ اگر نساختید اول به phpmyadmin برید و یک دیتابیس بسازید و در قسمت نام دیتابیس اون رو وارد کنید

در ضمن در قسمت نوع دیتابیس نوشتید Mysqli اون رو هم به Mysql تغییر بدید

شما قبل از نصب دیتابیس ساختید؟ اگر نساختید اول به phpmyadmin برید و یک دیتابیس بسازید و در قسمت نام دیتابیس اون رو وارد کنید

در ضمن در قسمت نوع دیتابیس نوشتید Mysqli اون رو هم به Mysql تغییر بدید

با تشکر از شما

من اول دیتابیس نساختم چون بلد نیستم و بعد mysqli به Mysql تغییر دادم و تست کردم بازم نشد

حال باید چه کرد؟

شما آدرس زیر رو بزنید و وارد phpmyadmin بشید

404 Not Found

وارد که شدید گزینه Create new database مشخص هست توی کادرش نام دیتابیس رو بنویسید و collation رو هم روی utf8_general_ci قرار بدید و دیتابیس رو بسازید

بعد از ساخت دیتابیس در مرحله نصب در قسمت نام دیتابیس نام همین دیتابیسی رو که ساختید وارد کنید

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوست عزیز احتمال مشکل داشتن نسخه جوملا شما وجود دارد نسخه اصلی را از سایت joomla.org دانلود کنید و طبق آموزش اقدام به نصب کنید.

بهتره جوملا رو از خود جوملا جهانی دانلود کنید که نسخه آخرش 2.5.14 هستش

بعدا میتونید فایل زبانش رو نصب کنید و فارسی سازیش کنید .

لینک دانلود از جوملا جهانی:

http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/18624/83477/Joomla_2.5.14-Stable-Full_Package.zip

واین هم فارسی ساز آن:

http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/18611/83409/fa-IR_joomla_lang_full_2.5.13v1.zip

ویرایش شده در توسط mhk1367

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام.من جووملای خودم رو روی لوکال هاست wamp serverنصب کرده ام.ولی وقتی میخوام وارد قسمت مدیریت امکانات در جوملا بشم وارد این بخش میشم ولی وقتی روی قسمت مدیریت در منوی بالایی این صفحه میشم این ارور رو نشون میده:

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\wamp\www\joomla1\libraries\joomla\string\string.php on line 399

البته بقیه بخش ها کار میکنه و فقط قسمت مدیریت امکانات(قسمت مدیریت در نوار بالای اون)همون قسمتی که که میشه توش ماژول ها یا پلاگین هایی رو که نمی خواهیم حذف کنیم ارور میده.نمیدونم چرا؟مشکل چیه؟راه حلش چیه؟قبلا اینطور نبود ولی اخیرا این طور شده و این قسمت ارور میده.ممنونم.

ویرایش شده در توسط ansar2000

درود

توی تنظیمات / مدیریت / سربرگ سرور

گزارش خطا رو روی ساده قرار بدید ببینید بازم مشکل دارید ؟

سلام

من هم همین مشکل رو دارم و تمام راه ها رو رفتم ولی نشد دوباره هم همون مشکل رو داره

چکار کنم

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری