onyx

عمر یک روزه لینک در گوگل

5 پست در این موضوع

سلام

من دارم روی سئوی سایت بر اساس جستجوی یک عبارت دو کلمه ای خاص در گوگل کار میکنم. زمانی که اون صفحه مورد نظر رو در گوگل fetch میکنم به مدت یک روز در گوگل هست و فردای اون روز نیست بعد چند روز بعد دوباره fetch میکنم باز هم یک روز هست در گوگل و فردای اون روز نیست. یعنی چی؟ چرا اینطوری میشه؟

تمام خطاها در اون صفحه رفع شده

(با جسنجوی بعضی کلمات صفحه اول و دوم هست ولی با کلمه مورد نظر من تا یک روز بعد از fetch هست و روز بعد نیست)

لطفا راهنمایی کنید. ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

فکر کنم کلماتتون اسپم شده...

کلمات را یه چیز دیگه بذار و تست کن ببین ثابت میمونه یا نه

موفق باشی[ghelyion][ghelyion]

فکر کنم کلماتتون اسپم شده...

کلمات را یه چیز دیگه بذار و تست کن ببین ثابت میمونه یا نه

موفق باشی[ghelyion][ghelyion]

ممنون که جواب دادید. متاسفانه نمی تونم کلمه رو عوض کنم. راهش رو پیدا کردم خبر میدم

ممنون که جواب دادید. متاسفانه نمی تونم کلمه رو عوض کنم. راهش رو پیدا کردم خبر میدم

چک کردم اسپم نبود راه دیگه ای به نظرتون میرسه؟

اين طرز تفكر كه با fetch كردن در گوگل بشه كلمه بهمراه آدرس آن صفحه (url) را به صفحه اول گوگل انتقال داد كاملاً اشتباه است.

با اين كار گوگل وارد آدرس صفحه مربوطه اي كه شما مي دهيد مي شه و اونو بررسي مي كنه كه مشكلي نداشته باشه سپس اگر هم شما خواستيد ايندكس مي كنه

حال شايد طي اين فرامين چون مثلاً تو اون لينك مطالب بروز مي شه و يا حتي در اثر يك شوك به گوگل كه بره و بررسي كنه و تاييد صلاحيت اون رو براتون بياره باعث بروز اين اختلال تو پايگاه داده اش بشه

ولي ربطي به اين نداره كه اومد صفحه اول گوگل و ......

بهترين چك كننده كلمات كليدي استفاده از نرم افزار گوگل مانيتور است كه تو انجمن هم اگه سرچ كنيد لينك دانلودش قرار داره و اگر هم نخواستيد مي تونيد از سايت اصلي اون به آدرس زير مراجعه و دانلود كنيد.

Web ranking and SEO software, website promotion, search engine optimization tools - CleverStat.com

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری