roozeabi

چگونه می توان اطلاعات Recovery شده از هارد را به یک هارد دیگر انتقال داد؟؟

14 پست در این موضوع

دوستان، من مشکلی دارم که اینجا با شما در میان می گذارم.

چند روز پیش هارد من به دلیل مشکل بد سکتور از کار افتاد و مقداری از اطلاعات را توانستم Recovery کنم. قسمتی از این اطلاعات سایت هایی هستند که در ومپ سرور داشتم. سئوال من این است که چگونه می توانم اطلاعات باقی مانده در هارد قبلی را به هارد جدید انتقال دهم. به صورتی که بتوانم مجدداً از آنها استفاده کنم. این کار برای خیلی ضروری است. چون زمان زیادی برای طراحی 2-3 سایت صرف کرده بودم و حال می خواهم که آنها را دوباره در ومپ سرور هارد جدید دوباره بازخوانی کنم. لطفا کمک کنید.

با تشکر از راهنمایی های شما

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
دوستان، من مشکلی دارم که اینجا با شما در میان می گذارم.

چند روز پیش هارد من به دلیل مشکل بد سکتور از کار افتاد و مقداری از اطلاعات را توانستم Recovery کنم. قسمتی از این اطلاعات سایت هایی هستند که در ومپ سرور داشتم. سئوال من این است که چگونه می توانم اطلاعات باقی مانده در هارد قبلی را به هارد جدید انتقال دهم. به صورتی که بتوانم مجدداً از آنها استفاده کنم. این کار برای خیلی ضروری است. چون زمان زیادی برای طراحی 2-3 سایت صرف کرده بودم و حال می خواهم که آنها را دوباره در ومپ سرور هارد جدید دوباره بازخوانی کنم. لطفا کمک کنید.

با تشکر از راهنمایی های شما

درود

من درست متوجه نشدم ولی فکر کنم منظورتون اینه که اطلاعات پوشه wamp رو دارید حالا میخواید دوباره سایت رو بالا بیارید .

اطلاعات پوشه www رو سر جای قبلیش کپی کنید .

یه دیتابیس به اسم دیتابیس قبلی مثلا localhost بسازید .

اطلاعات پوشه رو جایگزین کنید . C:\wamp\bin\mysql\mysql5.5.24\data\localhost

ایشالا که حله .

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود

من درست متوجه نشدم ولی فکر کنم منظورتون اینه که اطلاعات پوشه wamp رو دارید حالا میخواید دوباره سایت رو بالا بیارید .

اطلاعات پوشه www رو سر جای قبلیش کپی کنید .

یه دیتابیس به اسم دیتابیس قبلی مثلا localhost بسازید .

اطلاعات پوشه رو جایگزین کنید . C:\wamp\bin\mysql\mysql5.5.24\data\localhost

ایشالا که حله .

سلام و تشکر از پاسخ شما

من این کار را کردم ولی ظاهرا یک Table رو نمی تونه شناسایی کنه و پیام زیر رو می ده:

Table '1x.auvm4_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `auvm4_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('h41scu64qn1iq7mh4hb89ouj17', 1, '1383682677')

نام دیتابیس من 1x هست. ممنون می شم راهنمایی دوباره ای بفرمایید.

آیا wamp server ها باید هم ورژن باشند؟ یعنی ومپ هارد دوم باید با ومپ هارد اول هم ورژن باشد؟ در صورت هم ورژن نبودن مشکلی به وجود می آید؟

با تشکر

ویرایش شده در توسط roozeabi

از جدول session بکاپ بگرید و سپس محتویات اون رو حدف کنید و سپس تست کنید

درود

آقا رضا 1اسخ رو دادند فقط یادتون باشه حتما قبلش از sesson بکاپ بگیرید .

این کار را کردم ولی باز هم همان اشکال وجود دارد و همان پیام داده می شود.

آیا wamp server ها باید هم ورژن باشند؟ یعنی ومپ هارد دوم باید با ومپ هارد اول هم ورژن باشد؟ در صورت هم ورژن نبودن مشکلی به وجود می آید؟

این کار را کردم ولی باز هم همان اشکال وجود دارد و همان پیام داده می شود.

اره بهتره که هم ورژن باشن

بستگی به ارورر داره بعضی اوقات ارورر میده اما ایمپورت میشه بررسی کنید ببینید بعد از ارورر ایمپورت شده؟

بستگی به ارورر داره بعضی اوقات ارورر میده اما ایمپورت میشه بررسی کنید ببینید بعد از ارورر ایمپورت شده؟

با تشکر از قبول زحمتی که کردید و جواب دادید.

متاسفانه در هارد جدید نمی توانم ومپ 2.2 نصب کنم. ولی ومپ 2.4 نصب می شود. با این ومپ هم همچنان مشکل قبلی پابرجاست و نمی توانم آن را باز کنم.

Table '1x.auvm4_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `auvm4_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('cplgoco2p6s4trqskgid1ukjm6', 0, '1384130222')

جدول session را هم پاک کردم ولی مشکل هنوز هست. لطفا راهنمایی فرمایید.

با تشکر

با تشکر از قبول زحمتی که کردید و جواب دادید.

متاسفانه در هارد جدید نمی توانم ومپ 2.2 نصب کنم. ولی ومپ 2.4 نصب می شود. با این ومپ هم همچنان مشکل قبلی پابرجاست و نمی توانم آن را باز کنم.

Table '1x.auvm4_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `auvm4_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('cplgoco2p6s4trqskgid1ukjm6', 0, '1384130222')

جدول session را هم پاک کردم ولی مشکل هنوز هست. لطفا راهنمایی فرمایید.

با تشکر

میگه تیبل 1x.auvm4_session وجود نداره یه تیبل با این نام بسازید

وجود داره ولی در پست های قبلی دوستان راهنمایی کردند که محتویات آن را پاک کنم. من هم همین کار را کردم ولی الان که این تیبل خالی است باز هم مشکل وجود دارد. چگونه می توانم این مشکل را حل کنم؟؟؟

بنظرم به صورت دستی بسازش پاکش کن دستی بساز بعد ایمپورت کن توش

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری