saeedsaeed123

حذف کامل تمامی صفحات سایت + فولدرها + دیتا بیس

5 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام خدمت دوستان ....

لطف کنید بفرمایید که یه قالب رو که به صورت کوییک استارت نصب شده چطور مشه تمامی صفحات رو + مطالب رو + فولدرهای مربوطه رو + و در صورت لزوم دیتا اونو حذف کرد ؟

برای توضیح بیشتر کاری که من میخوام انجام بدم اینه : تمامی مطالب سایت و صفحاتش رو پاک کنم و با همون قالب دوباره خودم صفحات رو بچینم تا هیچ اثری از مطالب قبلی نمونه تا سرچ گوگل رو به اشتباه نندازه ... اگه لازمه دیتا بیس هم دستکاری بشه بفرمایید چطور ؟

البته نمیخوام خود پلاگینها و ماژولا و ... رو که لازمه برای خودم پاک کنم درواقع هر چیزی که مربوط به دمو میشه پاک شه ...

ویرایش شده در توسط saeedsaeed123

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

درست می فرمایید و با تشکر ...

ولی سوالی که باقی ماند در مورد دیتا بیس و فولدر هاست ...

1- نیازی به دستکاری دیتابیس نیست ؟ اگه هست چطور ؟

2 - فولدر ها و فایل هایی که مربوط به دمو می باشند کدوم ها هستند ؟ چطور تشخیص دهیم و پاک کنیم ؟ (به طور مثال با پاک کردن همه مطالب و منو ها و ... عکس ها در فولدر images در محل نصب قالب ، باقی خواهند ماند) به غیر از این مورد که مشخص است ، مطالب کدام فولدر ها پاک شود ؟

سلام دوست عزیز

مشکلات ، ابهامات و سوالاتی که هم اینک با ان موجه هستید به علت عدم آشنایی شما با مدیریت جوملا می باشد.

همانطور که آقا صابر راهنماییی کردن شما اول این کتاب را مطالعه بفرمایید و مطئن باشید در زمان کوتاهتری پاسخ سوالات خو را دریافت میکنید .

ارسال شده در (ویرایش شده)

باز هم با تشکر ....

درست می فرمایید دوست من ....

مسلماً هر کسی سوالی برایش پیش می آید به علت عدم آشنایی کامل و تسلط کامل است و این فروم ها هم با هدف کمک به این اشخاص است.

به توصیه آقا صابر لینکی که معرفی نموده بودند مطالعه شد ... جواب سوالات بالا در آن وجود نداشت ... البته هنوز آموزش در دست تکمیل است و زمان میبرد تکمیل شود ... شاید یک سال ....به هر حال من آنچه را که تا به امروز در موردش اطلاعات کسب کردم رو انجام دادم ...

1و2 -- در بخش مطالب در دو بخش مجموعه ها و همچنین خود مطالب پاک شدند ...

3- منو ها پاک شدند ...

4- ماژول ها دوباره باز سازی مطلب شدند ...

5- وب لینک ها پاک شدند ...

6- سطل های زباله خالی شد ...

7 - فولدر ها فعلاً تغییری نکرد و گذاشتم برای مرحله آخر

اما هنوز از مطالب قبلی اثراتی هست .... این را به حساب ناشی گری بنده بگذارید اما بالاخره این مشکل وجود داره دیگه ...

شرح مشکل :

یک تصویر به پیوست میباشد.

در تصویر یک - یکی از قسمتهای سایت را مشاهده میکنید . ماهیت نوشته های این بخش از قسمت مطالب است . حال اگر بر روی ادامه مطلب یا خود عکس کلیک نماییم به صفحه دیگری میرود که مطلب به طور کامل نمایش داده شده است.

در تصویر دو - صفحه مربوط به متن کامل مطلب است ولی مشکلی که وجود دارد این است که یک سری لینکهای اضافی و ناخواسته که اصلاً مال من نیست در بالا و پایین مطالب نمایش داده میشه !!!!

این یک مثال از قسمت های مختلف سایت بود . در تمامی سایت هر جا که به ادامه مطلب برویم تا متن کامل نمایش داده شود همین لینک ها را هم می آورد ...

لینک ها اینها هستند :

joomla авто шаблоны

электроника для авто

все для телефона

автосигнализации

joomla

онлайн кино

все для багажа

товары для новорожденных

товары для туризма

кино

منبع این لینکها پیدا نشد . با تغییر تنظیمات همه چی تغییر میکند و حذف میشود غیر از اینها . در کل فایل ها با نوت پد++ سرچ زدم چیزی پیدا نشد . در خود جوملا در بخش مدیریت زبان در هر چهار حالت سرچ زدم چیزی پیدا نشد ....

اگه کسی میدونه مشکل کجاست دستور بفرمایید چه کنم ؟

ممنون

[ATTACH=CONFIG]4978[/ATTACH]

ویرایش شده در توسط saeedsaeed123

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری