rbnsoft

مشکل در گالری کامپوننت k2

4 پست در این موضوع

سلام

من سایتم رو از روی یه سرور که cpanel داشت به یه سرور که Directadmin داره انتقال دادم اما یه مشکل روی سایتم بوجود اومده .

من از کامپوننت k2 و پلاگین simple image gallery PRO واسه نمایش گالری تصاویر استفاده میکنم . بعد از انتقال پیام زیر هنگام نمایش آیتمها نشون داده میشه و گالری تصاویر لو نمیشه ! :33:

There was a problem rendering your image gallery.

Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files.

The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/100

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام

من کامپوننت k2 را نصب کردم اما وقتی در آن مطلب می گذارم و ذخیره می کنم مشکلی ندارد اما وقتی برای ویرایش آن اقدام می کنم و دکمه ذخیره را می زنم ارور میده و می گه که خطایی رخ داده شماره خطاشم 500 هستش می شه راهنمایی کنید

من کامپوننت k2 را نصب کردم اما وقتی در آن مطلب می گذارم و ذخیره می کنم مشکلی ندارد اما وقتی برای ویرایش آن اقدام می کنم و دکمه ذخیره را می زنم ارور میده و می گه که خطایی رخ داده شماره خطاشم 500 هستش می شه راهنمایی کنید

سوالتون در بخش مربوطه پاسخ گفته شد.

لطفا سوالتون رو در جای خودش مطرح کنید.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری