ميثم كاظمي

نياز نبودن ايميل در ثبت نام

8 پست در این موضوع

با سلام مي خواستم در ثبت نام جوملا الزامي بودن ايميل رو بردارم ...كجا رو بايد تغيير بدم ...برام مهمه ..خواشهن نيايد بگيد نكنم اين كارو و اين حرفا راه حل پيشنهاد بديد

خودم (مثلان رفتم cb رو نصب كردم و فيلد ايميلو از اجباري بودن در آوردم ولي بازم گير مي ده)

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

تا اونجایی که من میدونم نمیشود

می تونید با rsform فرم ثبت نام را ایجاد کنید

تا اونجایی که من میدونم نمیشود

می تونید با rsform فرم ثبت نام را ایجاد کنید

وقتی با rsform طراحی کنیم . چطور میشه که فرمی که پر کرده رو به ثبت نام کاربران انتساب داد

منظورم اینه که وقتی فرمی پر میشه خب توی افزونه ی rsform قرار میگیره نه توی پلاگینی که خود جوملا برای ثبت نام قرار داده .

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

با سلام مي خواستم در ثبت نام جوملا الزامي بودن ايميل رو بردارم ...كجا رو بايد تغيير بدم ...برام مهمه ..خواشهن نيايد بگيد نكنم اين كارو و اين حرفا راه حل پيشنهاد بديد

خودم (مثلان رفتم cb رو نصب كردم و فيلد ايميلو از اجباري بودن در آوردم ولي بازم گير مي ده)

درود

دوست عزیز برای اینکار شما به مسیر زیر برید :

components\com_users\models\forms

فایل registeration.xml رو باز کنید

فیلدهای Email1 و Email2 رو ببینید

جاهایی که نوشته required="True"

شما کلمه true رو به false تغییر بدید و تمام .

موفق باشید

وقتی با rsform طراحی کنیم . چطور میشه که فرمی که پر کرده رو به ثبت نام کاربران انتساب داد

منظورم اینه که وقتی فرمی پر میشه خب توی افزونه ی rsform قرار میگیره نه توی پلاگینی که خود جوملا برای ثبت نام قرار داده .

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

درود

دوست عزیز شما با Rs-form هم میتونید فرم ثبت نام بسازید و جایگزین فرم ثبت نام جوملاش کنید . توی انجمن آموزشش هست سرچ بزنید .

درود

دوست عزیز برای اینکار شما به مسیر زیر برید :

components\com_users\models\forms

فایل registeration.xml رو باز کنید

فیلدهای Email1 و Email2 رو ببینید

جاهایی که نوشته required="True"

شما کلمه true رو به false تغییر بدید و تمام .

موفق باشید

فقط اون قسمت نیست کدنویسی داخلی هم داره php و جاوا اسکریپت معمولا....

راحتترین راه فک کنم همون استفاده از rsform باشه یه فرم درست کنید و به ثبت نام وصل کنید آموزشش توی تاپیک خود rsform هست

ممنون از پاسخ هاي حرفه اي شما...اگر با rsforms فرم ثبت نام درست كنيم بعد ايميل براش اجباري نيست ؟

فیلدهای اجباری رو خودتون لحاظ می کنید . اگه گزینه اجباری بودن رو نزنید حالت پیش فرض اختیاریه .

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری