mohammadhercoles62

مشکل در کامپوننت k2 موقع ویرایش و ذخیره مطلب

10 پست در این موضوع

سلام

من کامپوننت k2 را نصب کردم ولی وقتی که برایش مطلب می گذارم و ذخیره می کنم مشکلی ندارد اما اگر بخواهم همان مطلب را دوباره ویراش کنم و ذخیره که می کنم ارور می ده و می گه خطایی رخ داده شماره خطاشم 500 هستش راهنمایی بفرمایید.:auau:

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

باسلام

این مشکل از تاریخ شمسی کی 2 شماست.

قبل از اینکه محتوای خودتون رو خواستین سیو کنین.فیلدهای تاریخ ایجاد و تاریخ آخرین ویرایش و... خالی کنید و بعد سیو کنین

و یا اینکه اگه خواستین بطور کلی حلش کنید.بسته انگلیسی اون رو نصب کنید و یا یک نسخه ی شمسی سازی شده ی سالم و درست رو نصب کنید.

موفق باشید و سربلند

با سلام

متشکرم ممنون مشکل حل شد حالا اگر k2 که مشکلی ندارد شما دارین برامون بذارین

یک مشکل دیگه که هست من مطلبی دارم که ویرایش کردم اما نه در k2 در خود مدیریت اما وقتی که آن را ویرایش کردم به صورت " منتشر شده اما معلق است " درآمده

یعنی چی و چگونه میتوانم مشکل را حل کنم در ضمن یک آیکن نارنجی هم به علامت معلق بودن ظاهر شده است

برای کی 2 تاریخ 100% درستی هنوز منتشر نشده .

کی2 ای که در انجمن متشرشده بالای 95% مشکلاتش رفع شده از اون استفاده کنید.

جدیدترین نسخه کامپوننت k2 کاملا فارسی نسخه ی 2.5.4 - برای جوملا 1.7 - 1.5 و 2.5

موفق باشید و سربلند

بازش کنید و تاریخش رو چک کنید که درست تنظیم شده (مثلا: زمان انتشارش بعد از زمان پایان انتظار نباشه! و یا سایر حالات....)

اگر هم قفل خورده، بروی قفل کلیک کنید تا از بین بره بعدش محتواتون قابل دسترس خواهد بود.

با سلام

من یک قالب جوملا دارم که نمی دانم مطالبی که در آن وجود دارد مانند توضیحات و عکسها و غیره در کجا هستند در کامپوننت هستند در پلاگین هستند یا در ماژول مثلا فولدر عکس را پیداکردم اما وقتی که عکسها را پاک می کنم یا عوض می کنم دوباره همان عکس در سایت است آیا مسیر خاصی وجود دارد که من از آن بی اطلاع هستم یا خیر

مطالب شما در مدیریت مطالب هست که میتونید ویرایش کنید ارتباطی به پلاگین و ماژول نداره .. ماژولهای خبری وظیفه شون اینه که مطالب را ار مدیریت مطالب شما بخونن و نمایش بدن ... هر تصویری هم خواستی پیدا کنی کافی هست روی تصویر کلیک راست کنی و property بگیری مسیرش رو ببینی

با سلام من مسیر عکسها را پیدا کردم اما وقتی که عکسی را جایگزین همان عکس در سایت می کنم همان عکس قبلی دوباره می آید نمی دانم چه مرگشه عجیبه دوباره همان عکس می یاد و عکسهای کوچکتری هم هست اما وقتی که آنها را دوباره جایگزین می کنم دوباره همان ها می آید میشه مفصل تر توضیح بدهید چیکار کنم

با سلام

ممنون که به آخرین سوالم جواب دادید!!!

در سیستم جوملا صفحه بندی چگونه است مثلا من می خواهم بدانم که مثلا روی محصولات ویژه کلیک می کنم در کجای جوملا صفحه محصولات ویژه برایم باز می شود و باقی عناصر کجا می روند ؟

اگر بخواهم یک سیستم ارسال پیامک برای مشتری و یک فروشگاه برای سایت خودم راه اندازی کنم به طوریکه وقتی که کاربر یا مشتری من خرید کرد سایت به من پیامک بدهد و ایمیل بفرستد چه کار باید بکنم ؟ آیا افزونه باید اضافه کنم یا با نهادی ارگانی باید قرارداد ببندم ؟

چگونه درگاه بانکی بخریم ؟

و اینکه وقتی که مشتری یا بازدید کننده سایت ما در خواست عضو سایت ما شود و فرم عضویت را پر کرد و خواست برای ما ارسال کند چه کار باید بکنیم که ارسال با موفقیت انجام دهد آیا باید افزونه ای چیزی خریداری کنیم ؟

سلام

من کامپوننت k2 را نصب کردم ولی وقتی که برایش مطلب می گذارم و ذخیره می کنم مشکلی ندارد اما اگر بخواهم همان مطلب را دوباره ویراش کنم و ذخیره که می کنم ارور می ده و می گه خطایی رخ داده شماره خطاشم 500 هستش راهنمایی بفرمایید.:auau:

با سلام و خسته نباشید

بنده ورژن K2_v2.6.5 رو تست کردم اون مورد که گفتید در این ورژن مشکلش برطرف شده تو انجمن هم معرفی شده

تو مواردی هم که شاید هنو شما به مشکل بر نخوردید در این ورژن برطرف شده

با سلام من مسیر عکسها را پیدا کردم اما وقتی که عکسی را جایگزین همان عکس در سایت می کنم همان عکس قبلی دوباره می آید نمی دانم چه مرگشه عجیبه دوباره همان عکس می یاد و عکسهای کوچکتری هم هست اما وقتی که آنها را دوباره جایگزین می کنم دوباره همان ها می آید میشه مفصل تر توضیح بدهید چیکار کنم

بعد از تغییر تصاویر دکمه کنترل را نگاه دارید به رفرش کنید

در خصوص سایر سوالات هم صفحه بندی به صورت خودکار ایجاد میشود.زمان ساخت منو شما میتوانید تعیین کنید چند محصول یا مطلب نمایش داده شود که الباقی انها اتوماتیک در صفحات دیگه نمایش خواهد یافت

برای پلاگین های پرداخت و پیامک هم به سایت p30joomla.com برید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری