The Godfather

نمایش چند عکس از محصولات در Virtuemart

4 پست در این موضوع

با درود و روز بخیر به دوستان گرامی

سوالی که از دوستان عزیز دارم اینه که چطور میشه موقع وارد کردن یک محصول در ویرچومارت، چند عکس از اون محصول رو قرار داد ؟ مثل سایت های فروش مانیتور و تلویزیون که از زاویه های مختلف، عکس می گذارند.

خیلی ممنون از راهنمائیتون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

کلا تو این انجمن تجربه ها در مورد ویرچومارت کمه.

من پیشنهاد میکنم شما به سایت خود ویرچومارت برین و مشکل رو اونجا مطرح کنید . البته به زبان انگلیسی

ارسال شده در (ویرایش شده)

مسئله اینجاست که در نسخه دموی ویرچومارت، این ویژگی به زیباترین شکل ممکن وجود داره، ولی در قالب Megadeal Shaper ه من خریداری کرده ام، عکس محصولات زیر یکدیگر نمایش داده می شن.

دموی ویرچومارت و چیزی که مد نظرمه: Mobile Phones : Apple iPhone 4

به نظر شما از افزونه ی خاصی استفاده کرده ؟ یا این که چون در نسخه دمو هستش، فقط از ویژگی های رایگانش استفاده شده ؟

اما در سایتی که من آماده کردم ، محصولات این شکلی نمایش داده میشن: Computers & Gaming : Apple MacBook Pro

ممنون میشم راهنمائی کنید.

ویرایش شده در توسط The Godfather

ارسال شده در (ویرایش شده)

اما در سایتی که من آماده کردم ، محصولات این شکلی نمایش داده میشن: Computers & Gaming : Apple MacBook Pro

ممنون میشم راهنمائی کنید.

------------------------------------

مدیران گرامی لطفا این پست اضافی رو پاک کنند.

خیلی ممنون

ویرایش شده در توسط The Godfather
مدیران گرامی لطفا این پست اضافی رو پاک کنند.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری