alireza10025

مشکلات سئو

1 پست در این موضوع

با سلام

دوستان خوبم، من در این انجمن درخواست بررسی سئو دادم که پاسخ را ملاحظه میفرمایید.

رتبه الكسا جهاني سايت 909.308 و ايران 16.614 مي باشد.

شما تگ اچ1 و اچ2 را که ركن هاي اساسي در سئو هستند در پيج اول خود نداريد و همين طور توضيحات سايت شما خيلي كوتاه است و نيز كلمات كليدي سايت شما هم بسيار طولاني هستند

آدرس url پست هاي خود را بهينه كنيد مثلاً: 404 Not Found

درخواست من: من به هیچ عنوان سی اس اس و اچ تی ام ال نمی دانستم و با همین راهنمایی های فروم ها این دو سایت را راه اندازی کرده ام لذا چیزی در مورد تگ، از ریشه نمی دانم. لذا اگر مقدور است به سوالات من پاسخ فرمایید

تگهای (اچ1) , (اچ2) , ... را باید در هنگام نوشتن مطلب و با استفاده از ادیتور اعمال کنم؟

تگ(اچ1) را باید در قالب تغییر داد یا در ادیتور؟ در این مورد بسیار گشتم اما چیزی که من متوجه آن بشوم نیافتم لطفا توضیح ساده قابل درک برای من بنویسید و یا آموزش کاملی را معرفی فرمایید

در مورد آدرس (یوآرال) پست ها، من از طریق تنظیمات کلی، بخش سئو، همه گزینه ها بجز گزینه افزودن پسوند به آدرس ها را روی بلی قرار داده ام و تغییر لازم در فایل داخل سی پنل را هم انجام داده ام. فکر میکنم که فارسی بودن نام مستعار باعث طولانی شدن آدرس شده است. آیا باید کار دیگری انجام دهم یا نام مستعارها را انگلیسی کنم که در غیر اینصورت ارور 404 ها زیادتر خواهد شد.

لطفا راهنمایی بفرمایید بخصوص در مورد تگ (اچ1) (اچ2)و مشکل آدرس. منتظر پاسخ شما هستم

با سپاس

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری