safoora.ir

مهاجرت از جوملا 1.5 به 3

3 پست در این موضوع

سلام دوستای جوملا فرومی خوبم

من میخام جوملا 1.7 یه سایتا ارتقا بدم به جوملا 3، یه سایت گفته بود با کامپوننت redMIGRATOR میشه.مراحل ارتقا رو تا ارتقا به اخرین نسخه 1.7 انجام دادم

و ... اما با زدن دکمه شروع مهاجرت هیچ اتفاقی نیفتاد.

و یه سوال دیگه اینکه نمیشه کلا جوملا 3 ریخت،بعد فایل کانفیگ و مطابق دیتا بیس تغییر داد:auau:

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

درود

من از افزونه jUpgrade استفاده کردم و بدون مشکل ارتقا داده شده. از

که خود افزونه گذاشته استفاده کنید. قبل از نصب کامپوننت اول بکاپ بگیرید. بعد پلاگین System - Mootools Upgrade را فعال و jUpgrade را نصب کنید. فقط حتمن یادتون باشه که در فايل php.ini گزينه curl فعال باشه. در مسیر اصلی هاست تون یک پوشه با نام jUpgrade درست کنید و آخرین نسخه جوملا رو در اون قرار بدید اگر جوملا رو از حالت زیپ خارج کنید باز بهتر هست. در تنظیمات کامپوننت برای پرش از مرحله بررسی, پرش از مرحله دانلود و پرش از مرحله اکسترکت گزینه بلی رو انتخاب کنید و دقت کنید که پوشه هدف هم jupgrade باشه حتمن یعنی همون فولدری که در روت درست کردید دقیقن به همین نام... حالا می تونید ارتقا رو شروع کنید

در این تاپیک هم می تونید از روش آقای مردانه زاده استفاده کنید که نزدیک به خواسته شما هست. البته من اون روش رو تست نکردم.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری