ssa

مشکل درشناسه مدیر !!

11 پست در این موضوع

سلام دوستان عزیز

سایت یه مشکلی پیدا کرده لطفا کمکم کنید : من از کامپوننت محاسبه گر قیمت استفاده میکنم ، در هنگام ارسال فاکتور وفرم سفارش خطای : شناسه کاربر 62 وجود ندارد و برای رفع این مشکل در سایت دیگر مدیر سایت بهم گفت که از طریق phpmyadmin شناسه مدیریت رو به62 تغییر دهم و مشکل حل شد و در هنگام ارسال سفارش دیگر خطایی وجود ندارد اما مشکل جدید این است که دیگر نمی توانم به پنل مدیریت وارد شوم چون شناسه رو تغییر دادم الان به نظر شما چیکار باید کرد که شنا سه 62 برای هردو فعال شود؟؟؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

شما شناسه مدیر رو به حالت قبلی برگردونید و یه کاربر دیگه در دیتابیستون با شناسه 62 ایجاد کنین

باتشکر ازشما میخواستم همین کار را انجام بدم ولی چجوری از طریقphpmyadmin یک یوزر جدید بسازم؟ آخه از طریق مدیریت و سایت ارور میده!؟

دوست عزیز کاربر ایجاد کردم ولی مشکل جدید اینه که سفارش دیگه ارسال نمیشه؟! باید حتما شناسه مدیر 62 باشه !!!

این فایل رو دانلود کنید بازش کنید قسمتهایی رو که xxxxxx نوشتم به پیشوند جداول خودتون تغییر بدید سپس توی دیتابیستون ایمپورت کنید

براتون یک یوزر ادمین با شناسه 62 میسازه با رمز 12345678 و کاربری admin2 بعد ایمپورت رمز و کاربری رو تغییر بدید

admin.id_62 دانلود ● آپلود سنتر انجمن جوملای ایران

قبل کار با دیتابیستونم از دیتابیس برای اطمینان بک آپ بگیرید

سپاس از شما ولی نمیشه توی کامپوننت تغییر ایجاد کرد که مشکلی هم پیش نیاد؟

احتمالا شما از بسته نصبی استفاده کردید که داری ادمین با شناسه 62 بوده الان با این کاربر جدیدی که ایجاد کردید کاراتون رو انجام بدید فک نکنم دیگه مشکلی باشه

دوست عزیز این کار را هم انجام دادم ولی باز سفارش ثبت نمیکند!! آیا مشکل ازبسته نصبی یا جوملای من است ؟ تغییر به نسخه جوملای شما مشکل را حل میکند؟

نه دوست عزیز . حتی پیغام خطا هم دیگه وجود نداره و قتی دکمه ثبت سفارش رو میزنی به صفحه اصلی سایت ارجاع داده میشوید؟!

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری