rezavig20

طراحی قالب

8 پست در این موضوع

با سلام خدمت دوستان

چند مورد سوال دارم ممنون میشم حرفه ای ها جواب بدن:

برای طراحی قالب کدام گزینه ها بهتر است؟

1- استفاده از خود دستورات داکیومنت جوملا و فتوشاپ و سی اس اس وغیره

2-استفاده از آرتیستر

3-استفاده از فریم ورک هایی مثل تی تری و گنتری

از نظر قدرت؟

از نظر سرعت بارگذاری؟

از نظر سرعت طراحی؟

از نظر سادگی؟

از نظر جامعیت و توانستن هر طرحی زدن؟

از نظر تغییر و استفاده مجدد در پروژه ای دیگر؟

بنده 1 و 2 رو یاد گرفتم ولی فریم ورک رو احساس میکنم سخته و سرعت کار رو میاره پایین!!!

اگر مزیت طراحی کنش گرای فریم ورک ها رو فاکتور بگیریم با بوت استرپ میتونیم تمام توانایی های فریم ورک هایی مثل گانتری رو داشته باشیم؟

و اینکه چه ابزار تکنولوژِی و فریم ورک و زبانی برای طراحی قالب خوب هست یا لازم هست که یاد بگیریم که هر قالبی رو بتونیم پیاده سازی کنیم؟تا چه حدی؟

بوت استرپ؟

فونتوستون؟

جی کوری؟

موتولز؟

و سوال آخرم برای طراحی سایتی مثل

www.moshaver..com

از کدوم روش و ابزار ها بید استفاده کنیم؟

افزونه هایی که لازم داریم؟یا باید طراحی کرد؟

چه مدت زمانی و چه هزینه ای دارد؟

ببخشید طولانی شد ولی خواهش میکنم از شمایی که تجربه داری راهنماییم کن ممنونم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

دوست عزیز من هم چند وقت پیش همین مشکل شما را داشتم ولی به فریم ورک ها پناه بردم و چند فریم ورک رایگان را تست کردم و در این پست قرار دادم اول از نظر تست گانتری خوب بود ولی هنگام کار و راحتی از T3 بیشتر خوشم آمد و تعداد سایت های طراحی شده با این فریم ورک توسط افراد مختلف خیلی زیاد است پس معلوم می شود که از لحاظ کاربر پسندی و راحتی از فریم ورک های دیگر بهتر است

اما در حین کار متوجه شدم که تنها با bootstrap می شود خیلی راحت تر و زیباتر سایتها را تهیه کرد اما یک مشکلی دارد که از rtl ساپورت نمی کند که این مشکل را بعضی از دوستان حل کرده اند اگر به نمونه های طراحی شده سایتها در سایت بوت استراپ مراجعه کنید به حرف من میرسد

به هر حال امیدوارم موفق شوید اینها تجربیات من بود

ممنونم ار شما

بوت اسپرپ فارسی شده هم هست که rlt رو درستش کرده .خوبه ؟

پس یعنی شما با با خود دستورات جوملا و بوت استرپ طراحی میکنید و راضی هستید و تمام نیاز های طراحی شما رو رفع کرده؟

دوست عزیز من هم چند وقت پیش همین مشکل شما را داشتم ولی به فریم ورک ها پناه بردم و چند فریم ورک رایگان را تست کردم و در این پست قرار دادم اول از نظر تست گانتری خوب بود ولی هنگام کار و راحتی از T3 بیشتر خوشم آمد و تعداد سایت های طراحی شده با این فریم ورک توسط افراد مختلف خیلی زیاد است پس معلوم می شود که از لحاظ کاربر پسندی و راحتی از فریم ورک های دیگر بهتر است

اما در حین کار متوجه شدم که تنها با bootstrap می شود خیلی راحت تر و زیباتر سایتها را تهیه کرد اما یک مشکلی دارد که از rtl ساپورت نمی کند که این مشکل را بعضی از دوستان حل کرده اند اگر به نمونه های طراحی شده سایتها در سایت بوت استراپ مراجعه کنید به حرف من میرسد

به هر حال امیدوارم موفق شوید اینها تجربیات من بود

ممنونم ار شما

بوت اسپرپ فارسی شده هم هست که rlt رو درستش کرده .خوبه ؟

پس یعنی شما با با خود دستورات جوملا و بوت استرپ طراحی میکنید و راضی هستید و تمام نیاز های طراحی شما رو رفع کرده؟

بله میدونم ولی همیشه باید بعد از آپدیت بوت استراپ منتظر rtl اون آپدیت باشی در هر صورت به نظرم خیلی بهتره که با بوت استراپ طراحی کنید البته این نظر شخصی من هست و باید از نظر اساتید هم با خبر شویم

من الان دارم با فریم ورک T3 کار می کنم چون خیلی از راه را رفته بودم و امکان دوباره ساختن قالب را از اول با بوت استراپ را نداشتم اینکار را گذاشتم برای مهاجرت به جوملای 3

نظر بنده استفاده از فرم ورک است و البته فرم ورک وارپ

قبلا پستی ایجاد کردم و مزایا و معایب فرم ورک ها در ان مورد بحث قرار گرفته

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری