aynalserat

آیا این گفته درست است ؟

3 پست در این موضوع

مدیران محترم بنده سایت زرین پال را جستجو کردم توی جستجوهای گوگل با مطلبی مواجه شدم واردشدم انجمن نیک صالحی از زرین پال چنین گفته بود آیا این گفته صدق دارد ؟ زرین پال معتبر است یا نه ؟

کلاهبرداري سايت زرين پال

zarinpal.com

سايت زرين پال کلاهبردار که چند وقتي ميشه راه افتاده مثلا کارش درگاه پرداخت اينترنتي هست

ولي با ورود به سايت که بايد وارد سايت بانک بشه وارد يک صفحه ساختگي ميشه که اطلاعات کارت بانکي که اون از همه جا بي خبر وارد کرده رو ارسال ميکنه به معلوم نيست کجا بعد با يه پيغام ساختگي روبرو ميشند که مثلا سيستم در حال حاضر در دسترس نيست يا کارت بانکي شما فاقد اين قابليت است يا هزار چيز ديگه که خودشون بهتر ميدونند

از همه دوستاني که اين پيام رو ميبينند تقاضا دارم اين پيام را دروبلاگها، انجمنها در سايتها يا هرجا ميتونند گسترش دهند و به جرائم رايانه ايي اطلاع دهند

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

من خیلی وقت است که با زرین پال کار می کنم

اصلا توی سایت خودش از شما اطلاعاتی نمی خواهد

شما وارد سایت بانک مورد نظر می شوید( میتوانید آدرس را چک کنید) و پس از پرداخت به زرین پال باز می گردید

مدیران محترم بنده سایت زرین پال را جستجو کردم توی جستجوهای گوگل با مطلبی مواجه شدم واردشدم انجمن نیک صالحی از زرین پال چنین گفته بود آیا این گفته صدق دارد ؟ زرین پال معتبر است یا نه ؟

کلاهبرداري سايت زرين پال

zarinpal.com

سايت زرين پال کلاهبردار که چند وقتي ميشه راه افتاده مثلا کارش درگاه پرداخت اينترنتي هست

ولي با ورود به سايت که بايد وارد سايت بانک بشه وارد يک صفحه ساختگي ميشه که اطلاعات کارت بانکي که اون از همه جا بي خبر وارد کرده رو ارسال ميکنه به معلوم نيست کجا بعد با يه پيغام ساختگي روبرو ميشند که مثلا سيستم در حال حاضر در دسترس نيست يا کارت بانکي شما فاقد اين قابليت است يا هزار چيز ديگه که خودشون بهتر ميدونند

از همه دوستاني که اين پيام رو ميبينند تقاضا دارم اين پيام را دروبلاگها، انجمنها در سايتها يا هرجا ميتونند گسترش دهند و به جرائم رايانه ايي اطلاع دهند

درود

اگه کلاهبردار بود الان 80 درصد دوستانی که توی این انجمن هستند ورشکسته بودن

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری