ho3in

سوال در دو زبانه کردن سایت

12 پست در این موضوع

سلام من سایتم رو دو زبانه کردم (از آموزش جوملا فارسی استفاده کردم) و همه کارایی رو که تو آموزش گفته بود قدم به قدم انجام دادم و همون نتیجه تو آموزش رو گرفتم.فقط مشکلی میمونه اینه که کلمه صفحه اصلی در سایت انگلیسی همین صفحه اصلی میمونه.حالا میخواستم بدونم که چه جوری درستش کنم؟؟؟

برای اینکه منظورم رو بفهمید به عکس زیر نگاه کنید.

[ATTACH=CONFIG]5160[/ATTACH]

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
سلام من سایتم رو دو زبانه کردم (از آموزش جوملا فارسی استفاده کردم) و همه کارایی رو که تو آموزش گفته بود قدم به قدم انجام دادم و همون نتیجه تو آموزش رو گرفتم.فقط مشکلی میمونه اینه که کلمه صفحه اصلی در سایت انگلیسی همین صفحه اصلی میمونه.حالا میخواستم بدونم که چه جوری درستش کنم؟؟؟

برای اینکه منظورم رو بفهمید به عکس زیر نگاه کنید.

[ATTACH=CONFIG]5160[/ATTACH]

مراحلی که برای بقیه ی گزینه ها انجام دادی برای گزینه ی صفحه ی اصلی هم انجام دادی ؟

منظورتون اینه که دو تا منو بسازم یکی برا فارسی یکی هم برا انگلیسی بعد تو هر کدومشون صفحه اصلی قرار بدم؟؟؟

اگه اینه آره انجام دادم

منظورتون اینه که دو تا منو بسازم یکی برا فارسی یکی هم برا انگلیسی بعد تو هر کدومشون صفحه اصلی قرار بدم؟؟؟

اگه اینه آره انجام دادم

در منوی انگلیسی عنوان رو Home قرار دادی دیگه ؟ اشتباهی بازم تایپ نکردی صفحه ی اصلی ؟

بله اونم home قرار دادم.ولی ربطی به این نداره چون طبق آموزش ما سه تا منو داریم یکی به نام منو اصلی (که فقط صفحه اول سایت فارسی توش قرار میگیره)یکی هم main menu که اینم فقط صفحه اول سایت انگلیسی توش قرار میگیره.آخری هم که به نام منو اصلی-همه هست که تمام زیر منوها توش قرار میگیره حالا زیر منو صفحه اصلی توی این منو هست که وقتی اسم این زیر منو رو صفحه اصلی میزارم هم تو سایت انگلیسی و هم فارسی همین صفحه اصلی نشون میده و برعکس وقتی اسمش رو main menu قرار میدم هم تو فارسی و هم تو انگلیسی main menu نشون میده.

بله اونم home قرار دادم.ولی ربطی به این نداره چون طبق آموزش ما سه تا منو داریم یکی به نام منو اصلی (که فقط صفحه اول سایت فارسی توش قرار میگیره)یکی هم main menu که اینم فقط صفحه اول سایت انگلیسی توش قرار میگیره.آخری هم که به نام منو اصلی-همه هست که تمام زیر منوها توش قرار میگیره حالا زیر منو صفحه اصلی توی این منو هست که وقتی اسم این زیر منو رو صفحه اصلی میزارم هم تو سایت انگلیسی و هم فارسی همین صفحه اصلی نشون میده و برعکس وقتی اسمش رو main menu قرار میدم هم تو فارسی و هم تو انگلیسی main menu نشون میده.

دوست من به نکات زیر توجه کن :

1 . قالب باید امکان چند زبانگی رو داشته باشه .

2 . در بخش مدیریت زبان باید زبان فارسی و انگلیسی نصب باشه

3 . در قسمت چند زبانگی حتما باید زبان فارسی و انگلیسی تعریف شده باشه ( اگه تعریف نشده بود بر روی جدید کلیک کن و زبان مورد نظر رو تعریف کن )

4 . در بخش مجموعه های سایت ، هر تعداد مجموعه ی فارسی داری باید معادل اون مجموعه ی انگلیسی تعریف کنی و در هنگام تعریف زبان آن را انگلیسی قرار میدی

5 . مطالب سایت نیز باید مانند مجموعه ها عمل کنی ( به توضیح شماره 4 توجه کن )

6 . دو دسته منو بساز : فارسی و انگلیسی

7 . منو های خودت رو در این دو دسته منو تعریف کن . ( در هنگام تعریف منو انگلیسی همه چی انگلیسی باشه و برای فارسی نیز همه چی رو فارسی میسازی )

8 . در بخش مدیریت منو

گزینه های منو : منو ی فارسی رو پیش فرض کن و بعد از نوار کشویی بالا ( کنار انتخاب حالت ) منوی انگلیسی رو انتخاب کن و گزینه ی Home رو پیش فرض کن

9 . مدیریت پلاگین ها : پلاگین چند زبانگی رو فعال کن

10 . مدیریت مازول ها : ماژول انتخاب زبان رو فعال کن .

اگه موارد فوق رو انجام دادی و نتیجه نگرفتی . می تونی اطلاعات مدیریت خودت رو برام پیام خصوصی کنی تا برات بررسی کنم .

موفق باشی

آقا واقعا ممنونم ازت درست شد.فقط یه سوال میمونه...

ما الان باید سه تا منو داشته باشیم دیگه؟ یکی همون منو اصلی جوملا هست که از اول وجود داره. یک منو انگلیسی هم باید بسازیم که اسمش رو main menu قرار دادم. یک منو فارسی هم باید بسازیم که اسمش رو منوفارسی قرار دادم. تا اینجا کار درسته؟

حالا در منو انگلیسی یک صفحه به نام Home ساختم که پیش فرضش کردم که با اینکار یه پرچم انگلیس اضافه شد.تمام زیر منو های انگلیسی رو به این منو اضافه کردم و هیچ مشکلی وجود نداشت.(در سایت انگلیسی تمام زیر منو ها بدون مشکل نشون داده میشه ).

بعد برای فارسی هم یک زیرمنو به نام خانه ایجاد کردم که این زیر منو رو پیش فرض قرار دادم و یک پرچم ایران اضافه شد. تا اینجا کار هیچ مشکلی نیست قفط مشکلم از اینجا شروع میشه که زیر منوهای اضافه شده به منوفارسی که خودم ساختم رو در سایت فارسی نشون نمیده.

برای نمایش زیر منوهای فارسی باید برم تو منو اصلی پیش فرض جوملا اونجا زیر منوهام رو بسازم و زبان را فارسی قرار بدم.

با اینکار هکه چیز درست میشه. حالا میخواستم بدونم که این کار درسته یا من اشتباه دارم انجام میدم؟

بازم ممنونم از کمکت

آقا واقعا ممنونم ازت درست شد.فقط یه سوال میمونه...

ما الان باید سه تا منو داشته باشیم دیگه؟ یکی همون منو اصلی جوملا هست که از اول وجود داره. یک منو انگلیسی هم باید بسازیم که اسمش رو main menu قرار دادم. یک منو فارسی هم باید بسازیم که اسمش رو منوفارسی قرار دادم. تا اینجا کار درسته؟

بله درسته

حالا در منو انگلیسی یک صفحه به نام Home ساختم که پیش فرضش کردم که با اینکار یه پرچم انگلیس اضافه شد.تمام زیر منو های انگلیسی رو به این منو اضافه کردم و هیچ مشکلی وجود نداشت.(در سایت انگلیسی تمام زیر منو ها بدون مشکل نشون داده میشه ).

بعد برای فارسی هم یک زیرمنو به نام خانه ایجاد کردم که این زیر منو رو پیش فرض قرار دادم و یک پرچم ایران اضافه شد. تا اینجا کار هیچ مشکلی نیست قفط مشکلم از اینجا شروع میشه که زیر منوهای اضافه شده به منوفارسی که خودم ساختم رو در سایت فارسی نشون نمیده.

برای نمایش زیر منوهای فارسی باید برم تو منو اصلی پیش فرض جوملا اونجا زیر منوهام رو بسازم و زبان را فارسی قرار بدم.

با اینکار هکه چیز درست میشه. حالا میخواستم بدونم که این کار درسته یا من اشتباه دارم انجام میدم؟

بازم ممنونم از کمکت

مگه تا حالا منو های فارسی خودتون رو نساختید که دوباره بری بسازی ؟ اگه تا حالا منو ی فارسی ایجاد نکردی باید بری بسازی

منو فارسی ساختم . متوجه منظورتون نمیشم.

دو تا دسته منو باید ساخته بشه . انگلیسی و فارسی

کار به منوهای پیش فرض نداشته باش .

بعد زیرمنوهای خودت رو ایجاد میکنی و در هر کدوم از دسته ها خواستی میذاری . مثلا یک آیتم منو فارسی می سازی و در دسته منوی فارسی قرار می دی به همین ترتیب می تونی زیر منوی انگلیسی ایجاد کنی و اون رو در دسته منوی انگلیسی قرار بدی

موفق باشی

آقا من الان جوملام رو پاک میکنم از نو نصب میکنم کار رو از اول انجام میدم اگه نشد اطلاعاتم رو برات ارسال میکنم که اگر زحمتی نیست برام درستش کنی.

ممنون

واااااااااای آقا خدا خیرت بده درست شد واقعا ازت ممنونم. :4d564ad6: gift

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری