jahan654

عدم انتقال کامل جدول از ورد به جوملا

12 پست در این موضوع

سلام

وقتی می خواهم جداولی را که در ورد طراحی شده را به جوملا انتقال دهم

مطالب جدول انتقال داده می شود ولی خود جدول خیر

چاره چیست؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

یک اینکه ی ادیتو نصب کنتید که امکان ساخت جدول رو داشته باشه

دوم هم اینکه شما اون جدیول رو پی دی اف یا عک سکنید بزارید

سوم هم اینکه تنظیمات وررد رو طوری تنظیم کنید که از عرض ثفحه وب کوچک تر باشه و بعد از کلیه فایل ی استرک بگیرید و کپی کنید /

به نظر من بهترین کار این هست که شما با فرانت پیج جدول رو طراحی کنید ، بعد کد های اچ تی ام ال رو بیارید تو ادیتور جوملا ، و اونجا رو جدول رو کدهای اچ تی ام الش کار کنید تا شکل مورد نظرتون رو بده.

می تونید از ادیتور JoomlaCK هم استفاده کنید. یک گزینه برای paste کردن از word داره.

دوستان برای این سئوالم یه تاپیک جدید زدم اما دیدم اینجا هم اسم این افزونه اومده خواستم اینجا هم مطرح کنم

من *سی کا ادیتور* رو نصب کردم الان تو نحوه کار کردنش موندم

دوستان کمکم کنین ممنون میشم ازتون

دوستان برای این سئوالم یه تاپیک جدید زدم اما دیدم اینجا هم اسم این افزونه اومده خواستم اینجا هم مطرح کنم

من *سی کا ادیتور* رو نصب کردم الان تو نحوه کار کردنش موندم

دوستان کمکم کنین ممنون میشم ازتون

سلام

شما این رو که نصب کردید به تنطیمات کلی جوملا برید و از سربرگ سایت ویرایشگر پیش فرض رو روی CKEditor قرار بدید

وقتی هم میخواید از ورد مطلبی کپی کنید روی گزینه ای که علامت w مثل ورد داره کلیک کنید و مطلب رو داخل پنجره ای که باز میشه قرار بدید

و اوکی کنید...

میبخشید آقا سابر من با این نرم افزار خواستم فلش بزارم - و گذاشتم دو قسمت خودش هم کامل فلش رو نشون داد اما همین که ذخیره میکنم میره و تو سایت هم نمایش داده نمیشه!!!

درود

بر شما

خب خدارو شکر مشکل اول حل شد

و اما فلش هم مثل الباقی فایل ها به راحتی می تونید بزارید در هر ادیتوری اگر نشد شما بیاد ببیند مکل چیه اولین راحل هم اینه که عزیز سورس رو بعد از ذخیره سازی بینید که مشکل چیه محو می شه بعد از ذخیره

اگر متوجه نشد با ادیتور دیگه ای چک کنید اگر باز نشد بگید من تیکه کد بدم بهتون راحت اوکی کنید

بدرود

درود

بر شما

خب خدارو شکر مشکل اول حل شد

و اما فلش هم مثل الباقی فایل ها به راحتی می تونید بزارید در هر ادیتوری اگر نشد شما بیاد ببیند مکل چیه اولین راحل هم اینه که عزیز سورس رو بعد از ذخیره سازی بینید که مشکل چیه محو می شه بعد از ذخیره

اگر متوجه نشد با ادیتور دیگه ای چک کنید اگر باز نشد بگید من تیکه کد بدم بهتون راحت اوکی کنید

بدرود

سلام خسته نباشین

من ادیتور دیگه ای نمیشناسم که بشه فلش رو توش گذاشت - لطفاً اگه هست معرفی کنید ممنون میشم دوست عزیز

ممنونم از شما آقای مردانه - من کارام انگار راه افتاد اما میخواستم بدونم دلیله اینکه با سی کا ادیتور نتونستم اینکار رو بکنم چی بود؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری