ho3in

سوال برای ورود به سایت

5 پست در این موضوع

سلام دوستان

من یه سایت طراحی کردم که فرم ثبت نام و ورود نمیخوام براش بزارم و تمام کاربران میتونن بدون ثبت نام از امکانات سایت استفاده کنند.حالا من با استفاده از komento فرم نظردهی ساختم و امکان پاسخ دادن رو به مدیر سایت اختصاص دادم.حالا میخواستم بدونم که چجوری میشه کاری کنم که فقط خودم بتونم وارد سایت شم که بتونم جواب نظرات رو بدم؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برید مدیریت کاربران رو باز کنید و در آیکون های بالا گزینه انتخابها کلیک کنید

در این پنجره گزینه نخست امکان ثبت نام هست که روی خیر قرار بدید تا دیگه امکان ثبت نام رو سایت شما بسته بشه

حالا برید ماژول ورود را در یک جایی از سایت خودتون قرار بدید که فقط خودتون بتونید لاگین کنید

برید مدیریت کاربران رو باز کنید و در آیکون های بالا گزینه انتخابها کلیک کنید

در این پنجره گزینه نخست امکان ثبت نام هست که روی خیر قرار بدید تا دیگه امکان ثبت نام رو سایت شما بسته بشه

حالا برید ماژول ورود را در یک جایی از سایت خودتون قرار بدید که فقط خودتون بتونید لاگین کنید

ممنونم از راهنماییتون.ولی با این کار تمام کاربران قسمت ورود به سایت رو میبینند.نمیشه صفحه لاگین رو درست کنم ولی تو سایتم قرار ندم بعد هروقت خواستم لاگین کنم آدرس صفحه رو توی مرورگر وارد کنم بعد لاگین شم؟

بله میتونید اینکار رو هم انجام بدید

برید مدیریت منو ها و یک دسته منوی جدید درست کنید

سپس یک آیتم منو از نوع ورود کاربر در اون دسته منو قرار بدید

حالا یک ماژول منو درست کنید و در یک جایی در سایت قرار بدید که منوی ساخته شده رو بتونید داخلش نمایش بدید و ببینید که بتونید لینکش رو کپی کنید

حالا ماژول رو غیر فعال کنید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری