noosh

اسم طراح قالب

5 پست در این موضوع

سلام

آقا من چطوری میتونم اسم طراح قالب رو از تو قالب پیش فرض جوملا 2.5 بردارم؟؟؟

البته خودم قالب رو یه تغییراتی دادم اما کلافه شدم فقط میخوام اسم طراح قالب برداشته بشه نمیخوام اسمی جایگزینش کنم!!!

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام

دوست عزیز لطفا یه دمو از سایت خودت بزار تا دوستان راهنمایی کنن

برقرار باشید :auizz3ffy9vla57584x

منظورتون از دموی قالب چیه؟ همون قالب پیش فرض جوملا 2.5 رو که دیگه حتما باش آشنایید

میشه بگید چطوری میشه قالب رو قبل از نصب ویرایش کنم؟؟؟ مثلا با دریمویور یا یه چیزی مثل اون؟؟؟ همینطوری که دست ببرم تو قالب نصب شده خیلی سخته که!

درود

قالب رو برای ادیت کردن باید نصب کنید. مگر اینکه شما خیلی با کدنویسی آشنا باشید که بتونید با دیدن کدها تشخیص بدید کجا رو میشه ادیت کرد که در این صورت از هر ویرایشگری "نوت پد و .." می تونید استفاده کنید. در مورد دریم ویور هم اگر می خواید از امکانات اون مثل لایو و اینها استفاده کنید باید جوملا رو اول توی ومپ , خمپ و یا یک سرور محازی دیگه که روی سیستم خودتون فعال هست نصب کنید و بعد از نصب قالب برید توی تنظیمات دریم ویور و از طریق افزودن سایت مشخصات دیتابیس و اینها رو اد کنید و ...

دوست عزیز دمو یعنی ادرس سایت رو قرار بدین تا بررسی بشه

در مورد قالب پیش فرض هم در جوملا متفاوت است چون هر تیمی قالب اختصاصی قرار می ده؟

جوملا برای کدوم تیم است واسم قالب چیه؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری