m.naderi

این نوع صفحه اول ، افزونه هستش یا یه صفحه html ؟

13 پست در این موضوع

سلام دوستان.

میخواستم بپرسم این سایت صفحه اولش که فقطیه عکس و دکمه Enter jتوش داره به نظر شما یه افزونه آماده هستش یا با کدنویسی نوشته شده؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

آدرس سایت

::.The Offical Site of Leila Sadegh وب سایت رسمی لیلا صادقی.::

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

دوست گرامی منظورتون از افزونه آماده چیه؟

ورودی سایت یه صفحه اینتروی ساده با اچ تی ام ال هست و خود سایت هم با جوملا کار شده و از قالب های شرکت shape5

سلام دوستان.

میخواستم بپرسم این سایت صفحه اولش که فقطیه عکس و دکمه Enter jتوش داره به نظر شما یه افزونه آماده هستش یا با کدنویسی نوشته شده؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

آدرس سایت

::.The Offical Site of Leila Sadegh وب سایت رسمی لیلا صادقی.::

درود

دوست عزیز بدون هیچ افزونه اضافی با خود جوملا هم میتونید این صفحه رو بسازید . کافیه قالبی رو که اولین آیتم منوتون رو به اون انتساب دادید از کلیه ماژولها خالی کنید و فقط عکس مورد نظرتون رو در صفحه قرار بدید .

درود

دوست عزیز بدون هیچ افزونه اضافی با خود جوملا هم میتونید این صفحه رو بسازید . کافیه قالبی رو که اولین آیتم منوتون رو به اون انتساب دادید از کلیه ماژولها خالی کنید و فقط عکس مورد نظرتون رو در صفحه قرار بدید .

ممنون از وقتی که گذاشتید و تشکر از راهنماییتون.

ولی فقط یه نکته رو فراموش کردید و اونم اینه که مثلاً هدر و فوتر قالب هایی که هدرشون عکسداره و فوترشون کپی رایت داره تو خود قالب ، حتی اگه هیچ ماژولی توش نذاری باز هم اون هدر و فوتر نمایش داده میشن.

درود

ولی فقط یه نکته رو فراموش کردید و اونم اینه که مثلاً هدر و فوتر قالب هایی که هدرشون عکسداره و فوترشون کپی رایت داره تو خود قالب ، حتی اگه هیچ ماژولی توش نذاری باز هم اون هدر و فوتر نمایش داده میشن.

با فتوشاپ در عرض چند دقیقه میتونید براحتی اینو بسازید

عکسشو میتونم با فتوشاپ بسازم ولی به صورت اچ تی ام ال در آوردنش و لینک دادن اون قسمت خاص برام سواله وگرنه اینکه یه عکس رو توی یه صفحه بذارم و پیش فرض اصلی هاست کنم و اون عکس رو به index.php لینک کنم رو میدونم.

سوال برای من اینه که فقط یه دکمه از اون عکس قابل کلیک کردنه.

یه سورس از صفحه بگیرید متوجه میشید.

البته اگه شما دقیقاً همین کارو میتونید انجام بدید ممنون میشم آموزشش رو بذارید توی سایت که بقیه هم استفاده کنن.

عکسشو میتونم با فتوشاپ بسازم ولی به صورت اچ تی ام ال در آوردنش و لینک دادن اون قسمت خاص برام سواله وگرنه اینکه یه عکس رو توی یه صفحه بذارم و پیش فرض اصلی هاست کنم و اون عکس رو به index.php لینک کنم رو میدونم.

البته اگه شما دقیقاً همین کارو میتونید انجام بدید ممنون میشم آموزشش رو بذارید توی سایت که بقیه هم استفاده کنن.

دوست گرامی منظورتون از افزونه آماده چیه؟

ورودی سایت یه صفحه اینتروی ساده با اچ تی ام ال هست و خود سایت هم با جوملا کار شده و از قالب های شرکت shape5

قربون شکلت جوملا رو میشناسم و منظورم از افزونه آماده اینه که آیا افزونه ای برا این کار نوشته شده یا نه؟

وگرنه همه افزونه ها با html یا php یا امثالهم نوشته میشن و نیازی نیست هر چیزی رو بشینی بنویسی وقتی امکان موجود بودن افزونه آمادش هستش.

این که با یه اچ تی ام ال ساده میشه یه صفحه ورود ساخت رو خودمم میدونم و سورس صفحه رو دیدم.

ولی مهم برای من اینه که انگار با فتوشاپ طراحی شده و تبدیل شده به کد اچ تی ام ال چون عکس تبدیل به تیکه های زیادی شده.

در هر صورت ممنون که وقت گذاشتید شما هم.

درود

اگه نتونید هدر و فوتر قالب رو حذف کنید پیشنهاد میدم با یه نرم افزار مثل آرتیستر یه قالب ساده برا خودتون داشته بسازید . میتونید هم یه عکس خیلی ساده توی روت هاستتون آپلود کنید . یه فایل به نام index.html بسازید و مسیر عکس رو بهش بدید . و از این قبیل کارها . وقتی index.html و index.php هر دو روی هاست باشن اولویت نمایش با html هست و اول اون صفحه باز میشه .

من فکر میکنم شما چون تجربه کار با جوملا رو دارید اگه یکم براش وقت بذارید راحت انجامش می دید

بعد از اینکه طرح مورد نظرتون را تو فتوشاپ ایجاد کردید با استفاده از گزینه Slice Toll تصویر را تکه تکه برش بزنید ( برای بالا بردن سرعت لود ) میتونید این کار را انجام ندید

قسمتی را که میخواهید لینکدار بشه را هم با همین ابزار برش بدید

بعد از Slice زدن -Save For Web &Devices را بزنید png-8 را انتخاب کنید ، در قسمت سمت چپ هم تصویری که ایجاد کردید قابل مشاهده هست ، قسمتی که میخواهید لینکدار بشه دابل کنیک کنید و در پنجره ی جدید که باز شده آدرس لینک را بزارید ok را انتخاب کنید در پنجره Save For Web را هم save را انتخاب و در پنجره جدید نوع formatرا html and image و در مقابل settingsگزینه custom ویا other را انتخاب کنید

در آخر پنجره که باز شد از منوی کشویی slices راانتخاب کنید و در پایین گزینه generate css بعد در مقابل spacer گزیته by id را انتخاب کنید و در پایین اسم صفحه اینترو را بدلخواه انتخاب کنید و okکنید

بعد از اینکه طرح مورد نظرتون را تو فتوشاپ ایجاد کردید با استفاده از گزینه Slice Toll تصویر را تکه تکه برش بزنید ( برای بالا بردن سرعت لود ) میتونید این کار را انجام ندید

قسمتی را که میخواهید لینکدار بشه را هم با همین ابزار برش بدید

بعد از Slice زدن -Save For Web &Devices را بزنید png-8 را انتخاب کنید ، در قسمت سمت چپ هم تصویری که ایجاد کردید قابل مشاهده هست ، قسمتی که میخواهید لینکدار بشه دابل کنیک کنید و در پنجره ی جدید که باز شده آدرس لینک را بزارید ok را انتخاب کنید در پنجره Save For Web را هم save را انتخاب و در پنجره جدید نوع formatرا html and image و در مقابل settingsگزینه custom ویا other را انتخاب کنید

در آخر پنجره که باز شد از منوی کشویی slices راانتخاب کنید و در پایین گزینه generate css بعد در مقابل spacer گزیته by id را انتخاب کنید و در پایین اسم صفحه اینترو را بدلخواه انتخاب کنید و okکنید

عالی و بی نقص بود...

تشکر از این آموزش ارزشمندتون.:thanks:

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری