berta20121

مشکل بسیار جالب در Url سایت جوملا

6 پست در این موضوع

دوستان من یه مشکل تو سایتم به وجود اومده که خیلی برام مهمه این مشکل برطرف بشه دوستان من یه سایت دارم که لینکهاش رو فارسی کردم تا سئوی خوبیی داشته باشه

مشکل از این قراره من یه هاست لینوکس از هاست ایران گرفته بودم و سایتم نصب بود روی هاست هاست ایران اما هاستم دیگه تغریبا پر شده بود و دیگه جا برای اضافه شدن مطلب یا عکس نداشت و cpu هاست من پر می شد یعنی 100% قرمز میشد و بازدیدکنندگان از یه حد بالا می رفت هاست کم میاورد تا اینکه تصمیم گرفتم یه هاست از ایران هاست بخرم و خریدم هاست از این قرار بود که ویندوز 2012 بوده و یه سری مشکلات خودش را داشته که برطرف کردم فقط یه مشکل بسیار بسیار مهم دارم که برام خیلی مهمه htaccess من در لینوکس به شکل .htaccess بود ولی الان چون هاست من ویندوز هست htaccess .txt به این شکل شده تمام لینک های من چون فارسی بوده مثلا یه منو از منوی سمت راست سایتم را انتخاب می کنم دوباره بر میگرده به صفحه اول سایت و در واقع page منوی من را نمی خونه اسم سایت من shinagasht.com هستش دوستان محبت می کنید اگه راهنماییم کنید.

با تشکر

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

هاست ویندوزی رو به هیچ عنوان توصیه نمیکنیم تهیه کنید مخصوصا از ایران هاست!!

شما باید هاست لینوکسی برای جوملا خریداری کنید

سلام و وقت بخیر آخه بخاطر این هاست ویندوز را انتخاب کردم چون می خواستم از ارسال ایمیل انبوه استفاده کنم و هاستم را زیادتر کنم لینک های فارسیم اصلا کار نمی کنه واقعا مشکل بدی خوردم اگر منو راهنمایی کنین ممنون می شم

یک فایل در ریشه جوملا به نام web.config.txt هست که همون کار htaccess رو در هاست ویندوزی میکنه

تغییر نام بدید به web.config

سلام آقای طالبی من تو ریشه جوملا گشتم دو تا web.config دارم یکی web.config.t هستش دومی هم web.config هستش کدوم را باید پاک کنم نمی دونم یا کدوم باید Rename کنم آخه هر کدومو Rename کردم ارور میده چون دوتا هستن وقتی رینیم می کنم شبیه همدیگه می شن ارور میده

با تشکر اصللا از ایران هاست انصراف دادم به انتقال دادم به به هاست ایران با تشکر از شما

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری