ssa

تبدیل جوملا به html !!

5 پست در این موضوع

سلام

من توسط سایت W3.org تمام کدهای جوملا رو که سایت به صورت یک فایل درآورده بود رو در نوت پد پیست کردم و به فایل html تبدیل کردم و در روت هاستم آپلود کردم . میخاستم بدونم این کار من منطقی هست ؟ یعنی همچین چیزی انجام شده قبلا؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

دوست گرامی بسته به کاری که می خواید انجام بدید می تونه درست یا غلط باشه...

توضیح بیشتر بدید تا بشه نظر داد

ببینید:

جوملا مثل بقیه سیستم مدیریت محتواها ازماژول ها و کدهای زیادی ساخته شده است که هرکدام در یک فایل ذخیره میشوند وبه صفحه اصلی فراخوانی میشوند. وقتی شما به بازدید یک سایت میروید ، از پیج مورد نظر سورس میگیریم و مرورگر تمام کدها رابه ما نمایش میدهد ( همه را در یک صفحه جمع میکند ) . بنده از صفحه اول سایت خودم سورس گرفتم و تمام کدهارو کپی کردم و در نوت پد پیست کردم و خروجی index.html دادم ، حال آنرا در روت هاست قرار دادم و همه چی درست کار میکنه البته به جز آمارگیر . آیا این کار بنده درست است ؟:128fs318181:

با اینکار یک صفحه استاتیک دارید.اگر نمیخاید با جوملا کار کنید ولی یک ظاهر مشابه میخاید میتونید اینکار رو انجام بدید بدون مشکل

البته لزومی نداشت چیزی کپی پیست کنی

هر صفحه ای که میخاید html بشه رو از طریق منو save as در مرورگر میتونید به صوت html ذخیره کنید و آپلود کنید تو هاست

ممنون ازپاسخ شما. تو سایتw3 میخام تموم مشکلات کد سایت رو برطرف کنم ولی وقتی آدرس سایت رو میدم و کدهارو میاره از کد (<) اشکال میگیره که معمولا تو هر سطری موجوده چجوری میتونم مطابق با استانداردش کنم؟

ممنون:didi:

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری