farhad6169

مشكل نمايش زير منوها

11 پست در این موضوع

با سلام

در سايت جديدي كه دارم طراحي مي كنم زير منوها به مشكل خوردن. قالب براي سايت yoo them هستش. در منوي محصولات 2 تا زير منو ساختم به نام هاي "محصول اول و محصول دوم" .

در سايت مي توانيد مشكل رو ببينيد.

با تشكر

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام آقا saber چطوري آقا، خوبي. من تو نمايشگاه با شما آشنا شدم. آقا حواس نمونده كه. بازش كردم.

با تشكر

ممنونم دوست خوبم

شما چک کنید احیانا منوهای قالبتون به کلاس خاصی نیازی نداشته باشن

با سلام

اين لينك سايت دمو هستش. كليك كنيد

من از كلاس هاش چيزي نتونستم در بيارم . اگر تونستيد يه نگاه بكنيد.

با تشكر

درود

دو مورد رو بررسی بفرمائید :

1- به مدیریت ماژول ها برید . وارد تنظیمات منوی اصلی ( main menu ) بشید . سمت چپ نوشته " نمایش زیر منوها " این گزینه رو "بلی" قرار بدید .

2- اگه با مورد اول کارتون نشد کلیه ماژولهای صفحه اول سایت رو غیر فعال کنید . ممکنه تداخل داشته باشید .

موفق باشید

با سلام

1- در واقع گزينه را روي بلي قرار دادم که زير منوها رو به اين شکل نشون ميده. اگر خير باشه، زير منويي نشون نميده.

2- تو کل سايت فقط يک ماژول منو دارم و يک ماژول سرچ که سرچ رو غير فعال کردم (مي تونيد ببينيد) ولي بازم نشد.

يه نکته:

داخل کلاس ماژول، کلاسي به نام "_menu" ثبت شده. با برداشتن اين کلاس منوي سايت بصورت [ATTACH=CONFIG]5423[/ATTACH]

نمايش داده شد، که دوباره کلاس ماژول رو گذاشتم و برگشت به حالت قبلي.

این قالبها معمولا تایپوگرافی دارن که کلاسها و موارد مختلف رو راهنمایی میکنن اگر بسته نصبی اصلی رو دارید روی اون چک کنید ببینید برای منوها چه کلاسی تعریف شده

با سلام

بسته نسبي رو پيدا كردم و پس از نصب كلاس ماژولي به نام menu-dropdown تعريف شده بود كه پس از اعمال درست شد.

نكته جالب اينكه هر ماژولي رو در موقعيت منو قرار بدم اون ماژول مثل يك منو عمل كرده و پس از باز شدن بصورت كشويي داخل كشوي منو خود ماژول نمايش داده ميشه!!!

اين روش خيلي برام جالب بود. معمولا ما منو مي ساختيم و يك ماژول رو بهش اختصاص مي داديم تا به اين شكل ميشد.

تشكر از دوستان

کلا قالبهای یوتم فریم ورکش به این شکل هست شما ماژول رو در موقعیت منو قرار بدید توی همون منو به شکل کشویی نماش میدن

با سلام

حالا مثلا اگر من اين ماژول رو بخوام داخل يک زير منو قرار بدم. راهي داره

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری