mahsam

مشکل با feedgator

6 پست در این موضوع

با سلام

از دوستان و اساتید محترم که آشنایی با این افزونه رو دارن میخواستم بدونم چه جوری میشه در این افزونه فیدها رو دقیقا فیلتر کرد من کلمات رو تو بخش keywords وارد می کنم و گزینه پلایش متن رو روی بلی قرار میدم منتها فیدهای بی سرو ته رو برام میاره!!!!

کلمات رو با ویرگول جدا کردم می خوام کاملا هدف دار اخبار رو برام بیاره . مثلا تو سایت http://www.trakhtorlink.com فقط اخبار مربوط به تراکتورسازی رو میاره منم میخوام دقیقا مثله این سایت اخبارم رو گلچین کنم .آیا میشه با این افزونه این کار روکرد وچه جوری؟

راستی اگه راهنمایی بفرمایین سایت بالا از چه افزونه استفاده کرده هم ممنون میشم.

با تشکر

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام دوستان منم باید فید گیتور یه مشکل دارم اونم اینه که بعد از تنظیمات طبق آموزش بچه های انجمن:

اولا مطالب رو 6 تایی منتشر میکنه و از هر مطلب 6 تا دارم!

دوما اینکه اتوماتیک نمیشه و هر دفعه خودم باید بزنم تا منتشر کنه!

با سلام

از دوستان و اساتید محترم که آشنایی با این افزونه رو دارن میخواستم بدونم چه جوری میشه در این افزونه فیدها رو دقیقا فیلتر کرد من کلمات رو تو بخش keywords وارد می کنم و گزینه پلایش متن رو روی بلی قرار میدم منتها فیدهای بی سرو ته رو برام میاره!!!!

کلمات رو با ویرگول جدا کردم می خوام کاملا هدف دار اخبار رو برام بیاره . مثلا تو سایت http://www.trakhtorlink.com فقط اخبار مربوط به تراکتورسازی رو میاره منم میخوام دقیقا مثله این سایت اخبارم رو گلچین کنم .آیا میشه با این افزونه این کار روکرد وچه جوری؟

راستی اگه راهنمایی بفرمایین سایت بالا از چه افزونه استفاده کرده هم ممنون میشم.

با تشکر

درود

در صورتی که سایت مبدا فقط یک خروجی داشته باشه فکر نمیکنم بشه . اون سایتی که لینک دادید اگه داره اخبار رو از جایی میاره احتمالا توی مدیریت مطالب خودش داره گلچینش میکنه .

سلام دوستان منم باید فید گیتور یه مشکل دارم اونم اینه که بعد از تنظیمات طبق آموزش بچه های انجمن:

اولا مطالب رو 6 تایی منتشر میکنه و از هر مطلب 6 تا دارم!

دوما اینکه اتوماتیک نمیشه و هر دفعه خودم باید بزنم تا منتشر کنه!

درود

مشکل از فیدگیتور نیست . تنظیماتی هم که تو انجمن ذکر شده درسته . توی تنظیمات مجموعه ای که برای اخبارتون در نظر گرفتید دست کاری نکردید ؟ یا توی تنظیمات خود فیدگیتور چیز اضافه ای دست نزدید ؟

سلام

بدلیل شباهت سوال ، نمی خواستم تاپیک جداگانه باز کنم. همین جا می پرسم.

نسخه FeedGator 2.3.7 هست. پلاگین ایمپورت اتوماتیک کار نمی کنه. یکی می خوام درست کنه. ( با حق انجام )

با تشکر و احترام

درود

آخرین نسخه ای که تو انجمنه 2.3.6 هست که تست شده و مشکلی نداره . آپشن خاصی داره 2.3.7 که از اون استفاده میکنید ؟

یه مورد دیگه هم تست بزنید سایر پلاگینهای اضافی رو غیر فعال کنید شاید با یکی از اونها تداخل داره

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری