deryoka

عدم باز شدن صفحات تنظیمات کلی و مدیریت ماژول (فوری و مهم)

10 پست در این موضوع

سلام. دوستان من وقتی وارد قسمت مدیریت جوملا میشم بعضی از صفحات مانند مدیریت ماژول و تنظیمات کلی و ... لود نمیشن و صفحه کاملا سفید میشه. الان مشکلار چیه؟؟؟!!!!!

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

درود

این اواخر پلاگین خاصی رو فعال نکردید ؟ گزارش خطا رو رو حداکثر بذارید ببینید پیامی میده ؟

از وفتی ماژول BT content slider رو نصب کردم اینطوری شد. اصا ارور یا پیغامی نمیده . فقط صفحه کاملا سفید میشه

اگر اون ماژولی که نصب کردید باعث شده در دیتابیستون به جدول extensions برید و ماژول رو پیدا کنید سپس مقدار فیلد enabled رو براش به صفر تغییر بدید تا غیر فعال بشه

درود

اگه درست یادم باشه Bt یا پلاگین هم داشت . اگه به مدیریت پلاگین ها دسترسی دارید غیر فعالش کنید تست بزنید اگه هم دسترسی ندارید از راهی که صابر جان فرمودند اقدام کنید

الان کل سایتم این ارورو میده

[h=1]Not Acceptable[/h]An appropriate representation of the requested resource /cpanel could not be found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

یعنی بیچاره شدم؟؟:auau:

اگه error*رو کامل نوشتید و یعد از /cpanel چسزی ننوشته احتمال داره مشکل از هاست باشه . به پشتیبانی هاستتون یه تیکت بزنید

یه پلاگین به این اسمو Content - DigiStyle غیرفعال کردم درست شد.حالا یه پلاگین میخواستم که وقتی رو عکس کلیک کرده به صورت آجاکس (اگه اشتباه نکرده باشم) نمایش بده

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری