dayfemale

ایجاد یه مشکل کوچک در انتقال سایت به هاست

20 پست در این موضوع

من سایتم رو با موفقیت بلاخره تونستم روی هاست انتقال بدم ولی یه کار اشتباها فکر میکنم انجام دادم.

من یه پوشه داخل هاست درست کردم و اطلاعات سایتم رو داخل این پوشه ریختم حالا وقتی آدرس سایتم رو میزنم اول این صفحه میاد

[ATTACH=CONFIG]5543[/ATTACH]

که اسم پوشه اییه که داخلش اطلاعات سایتمو قرار دادم بعد وارد سایتم میشه .حالا چکار باید انجام بدم که با وارد کردن آدرس سایتم یه راست وارد صفحه اصلیم بشه؟؟؟؟

میشه اطلاعات سایتم رو پاک کنم دوباره داخل هاست آپلودشون کنم ؟؟؟ اگه این کار رو انجام بدم برای دیتابیس سایتم مشکلی ایجاد نمیشه؟؟؟؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

فقط کافیست در هاست محتویات ان پوشه در به روت اصلی (public-html) منتقل کنید

یه چیز دیگه اینکه من در سایتم قبلا ماکسی منو رو قرار داده بودم ولی به دلیل یه سری اشکالات ماژولشو غیر فعال کردم و به جاش یه منوی دیگه قرار دادم ولی حالا وقتی سایتم رو روی هاست اوردم به جای منوم دوباره ماکسی منو اومده در حالی که در پروژم ماژولش غیر فعاله؟؟؟؟؟؟

من با وارد کردن آدرس سایتم در فایرفاکس سایتم بالا میاد ولی وقتی آدرس سایتمو در ie میزنم سایتم بالا نمیاد؟؟؟؟؟

احتمالا بک آپی که روی هاست گذاشتید برای قبل غیرفعال کردن ماکسی منو هستش

مشکلی نداره روی هاست ماکسی منو را غیرفعال کنید

فقط کافیست در هاست محتویات ان پوشه در به روت اصلی (public-html) منتقل کنید

من این پوشه رو داخل روت اصلی( public-html) ایجاد کردم حالا هم هر کاری میکنم نمیشه اطلاعات رو از داخل این پوشه خارج کنم !!!!!!!

احتمالا بک آپی که روی هاست گذاشتید برای قبل غیرفعال کردن ماکسی منو هستش

مشکلی نداره روی هاست ماکسی منو را غیرفعال کنید

من چطور میتونم روی هاست ماکسی منو رو غیر فعال کنم؟؟؟؟ چون تا به حال فقط روی لوکال کار کردم.

بک آپی رو هم که گذاشتم روی لوکال تست کردم درست بود یعنی غیر فعال بود در اون

من پوشه بک آپمو که داخل یه پوشه دیگه که در روت اسلیه سایته انتخاب کردم و گزینه mov file رو زدم بعد در مسیر روت اصلی رو نوشتم مثلا اگه مسیر اولیم اینطوری بود public_html/sait dentist

عبارتsait dentist رو حذف کردم و مسیر رو اینطور نوشتم public_html ولی وقتی گزینه move رو زدم این پیغام رو میده و نمیزاره انتقال انجام بشه.

[ATTACH=CONFIG]5544[/ATTACH]

شما باید این آدرس را بزنید

http://yournamesite/administrator

و مثل لوکال وارد مدیریت بشید و بقیه مراحل

من این آدرسی رو که گفتید وقتی میزنم این ارور میاد

[ATTACH=CONFIG]5545[/ATTACH]

منظور از yoursitename همون آدرس وب سایت شماست باید اصلاحش کنید

منظور از yoursitename همون آدرس وب سایت شماست باید اصلاحش کنید

جناب منم میدونم که آدرس سایتم رو باید بزنم در این قسمت .نمیاد!!!!

من پوشه سایتمو پاک کردم و دوباره آپلودش کردم در روت اصلی، ولی سایت نمیتونه به دیتابیس متصل بشه؟؟؟؟؟؟

دیتابیسم که عوض نشده و تمام اطلاعات دیتابیسم رو هم درست وارد کردم.

فکر کنم حسابی خراب کردم:oom:

حالا چکار کنم؟؟؟؟؟؟

فایل کانفیگتون رو چک کنید اطلاعات مربوط به دیتابیس رو دقیق و کامل وارد کرده باشید

نکته ای که اکثرا مشکل دارند ارتباط یوزذ با دیتابیسه

اگه نشد اطلاعات را پ.خ کنید به مدیران یا بنده که مشکل مرتفع بشه

نکته ای که اکثرا مشکل دارند ارتباط یوزذ با دیتابیسه

اگه نشد اطلاعات را پ.خ کنید به مدیران یا بنده که مشکل مرتفع بشه

از لطفتون بسیار ممنونم، یعنی الان هیچ مشکلی در خصوص اینکه من پروژمو پاک کردم و دوباره آپلود کردم به وجود نیومده ??? پس علت اینکه دیتابیس به یوزر متصل نمیشه چیه???

من همون یوزر وپس دیتابیسمو که فبل از پاک کردن پروژم ایجاد کردم وارد کردم آیا این کارم صحیحه?????

درود

بین کلمات دامنه نباید فاصله باشه . آدرس دامنه ای که ثبت کردید رو به جای yoursite*بزنید . الان نوشتید saint dentist ه بین این دو کلمه فاصلست . چک کنید چه دامنه ای رو ثبت کردید جون این نمیتونه باشه

درود

بین کلمات دامنه نباید فاصله باشه . آدرس دامنه ای که ثبت کردید رو به جای yoursite*بزنید . الان نوشتید saint dentist ه بین این دو کلمه فاصلست . چک کنید چه دامنه ای رو ثبت کردید جون این نمیتونه باشه

باسلام

من اسم پوشه ای رو که بک آپمو داخلش قرار داده بودمsait dentist قرار دادم اسم دامنم هم tjwebir هست . الان دیگه ازبس کلافه و خستم کرد دیگه نرفتم چکش کنم.

الان مشکل اساسیه من اینه که نمیدونم ، این کاری که من انجام دادم (برای اینکه با وارد کردن آدرس سایتم وارد صفحه اصلی سایت بشم نه وار یه پوشه که سایت از روی اون پوشه لود بشه) و پروژمو پاک و دوباره آپ کردم درسته برای رفع مشکلم?????????

چون اون وقت سایتم بالا میومد فقط مشکلش این بود ابتدا وارد یه صفحه index میشد که زیاد خوشایند نبود.

یه سول دیگه که در پاسخش جوابی دریافت نکردم اینه که اگه اطلاعات سایت رو پاک و دوباره آپ کنیم درخصوص دیتابیس که هیچ چیز تغییر نمیکنه?????? چون به دیتابیسم که کاری نداشتم

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری