saray

نظر سنجی در مورد نرم افزارهای طراحی قالب جوملا 2.5

5 پست در این موضوع

سلام. من میخوام با یک فریم ورک طراحی قالب کنم و هیچ کدمو هم بلد نیستم و قابلیت هاشونو نمیدونم. .و میخوام یاد بگیرم. بنظر شما کدوم فریم ورک بهتره؟ (برنامه نویسی هم بلد نیستم)

با تشکر.

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

قبل از کار با فریم ورکها باید کدنویسی رو یاد بگیرید چون برای شخصی سازی فریم ورک و ایجاد طرحهایی که لازم دارید باید کدنویسی هم بلد باشید

یکی از بهترین فریم ورکهای جوملا فریم ورک وارپ هست که دوستان به تازگی آموزش طراحی قالب با این فریم ورک رو در انجمن شروع کردن

میتونید از تاپیکهای زیر اون آموزشها رو دنبال کنید و ازشون استفاده کنید

آموزش نظر سنجی برای آموزش طراحی قالب

آموزش تنظیمات و سفارشی سازی فریم ورک Warp (یوتم)

البته تو سایت درمورد فریم ورک ها آموزش هست. من با فریم ورک Artisteer شروع به طراحی کردم بنظر آسون میاد. ولی در مورد این نرم افزار تو سایت اموزش جامع ندیدم. مثلا نمیدونم چطور باید سایت رو راست چین کنم. میشه در مورد این فریم ورک ها یکم راهنمایی کنین؟ اینکه کدوم بهتره و قابل اعتماد. و اینکه با کدوم یکی طراحی اسون تره؟

Artisteer یه نرم افزار طراحی قالب هستش کار هم باهاش راحت هست یکم باهاش کار کنید یاد میگیرید چیز زیاد خاصی نداره

برای راست چین شدن هم موقع طراحی داخلش خودش تنظیمات داره میتونید همون اول حالتش رو روی راست چین قرار بدید

در کل یکم که با نرم افزارها کار کنید و با اصول قالبها آشنا بشید و کد نویسی هم یاد بگیرید سمت فریم ورکها برید خیلی بهتر هست

قبل از کار با فریم ورکها باید کدنویسی رو یاد بگیرید چون برای شخصی سازی فریم ورک و ایجاد طرحهایی که لازم دارید باید کدنویسی هم بلد باشید

یکی از بهترین فریم ورکهای جوملا فریم ورک وارپ هست که دوستان به تازگی آموزش طراحی قالب با این فریم ورک رو در انجمن شروع کردن

میتونید از تاپیکهای زیر اون آموزشها رو دنبال کنید و ازشون استفاده کنید

آموزش نظر سنجی برای آموزش طراحی قالب

آموزش تنظیمات و سفارشی سازی فریم ورک Warp (یوتم)

ممنون از راهنماییتون

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری