mandoor

مشکل ورود به مدیریت جوملا

15 پست در این موضوع

دوستان سلام

یه مشکل بزرگ برام پیش آمد وقتی به مدیریت جوملا خود می رم و رمز و پسوردم رو 100 در صد درست وارد می کنم ارور

ورود به سایت مقدور نیست! یا از ورود شما به سایت جلوگیری شده است یا حساب شما هنوز فعال نشده است.

رو می ده باید چکار کنم

رمز و پسورد مدیریت رو هم عوض کردم بازم همین پیغام رو می داد؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

این مشکل رو یکی از دوستان من داره هرکاری کردم از دیشب تاحالا لایگن نشده کسی نیست یک راهنمایی بکنه؟؟؟:21:

دیگه دارم کم کم مطمئن میشم یک حمله هکری.چون کلی آیپی دارن هی رو سایت من میان و میرن و فایروال دائم پیغام میده.خواهشن استادان محترم اگه می تونید راهنمایی کنید چون از دیگه نمی دونم چه کنم.فقط دوستان به شما توصیه می کنم آیپی روسیه و چین رو ببندید

آقا کمک کنید تا حالا سه تا از سایت هایی که داشتم با این مشکل رو به رو شدن

مطمئنید که رمز عبورتون صحیحه؟؟؟برید تو phpmyadmin تو دیتابیس و جدول یوزرهاتون رمز ادمین رو چک کنید جواب بدید بهم.منم این مشکل رو دارم:13:

دوست عزیزی که مشکل داشتی حلش کردم.برو داخل phpmyadmin قسمت jos-user و بعد روی edit یوز admin کلیک کن و بعد مقدار block رو روی صفر بزار

آره بابا من از رمز عبورم مطمئنم چند بارم از داخل phpmyadmin عوض کردم ولی بازم همین پیغام رو می داد تا اینکه انقدر گشتم که همین کار ساده ای که گفتم رو پیدا کردم و درست شد

شما بیا یک نام کاربری دیگه در سایت خودت ایجاد کن .بعد از ایجاد برو داخل phpmyadmin و مقدار registred رو روی super administrator تنظیم کن (یوزر اصلی مدیریتت رو باز کن و بعد و نام کاربری جدید رو مطابق اون تنظیم کن .فقط هش مانند نام کاربری ادمین باشه)

بعد با اون نام کاربری یه تست کن

دوستان خواهشا یکی به داد من برسه من کلی رو سایتم کار کردم الان بعد یه روز یهو میبینم بدون هیچ اروری وقتی یوزر پس درستمو توی مدیریت میزنم وارد نمیشه و همون صفحه رفرش میشه دوباره میزنم بازهمونه حتی پسوردو چند با تویدیتابیس عوض کردم باز همونه کارایی که تاپیک بالا هم گفته بود کردم بازم نشد که نشدیکی کمک کنه لطفا

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری