mehraaaaan

مشکل ویرچومارت در ناحیه کاربری فارسی

4 پست در این موضوع

با سلام خدمت دوستان عزیز

من یه قالب فروشگاهی از zo theme گرفتم و می خوام فارسی کنم

همه حاش خوب پیش میره اما ویرچومارت مشکل داره

هر راهی به ذهنم میرسید انجام دادم

کل انجمن هم گشتم پیدا نکردم یا وقتی پیدا کردم و انجام دادم مشکلم حل نشد.

مشکل اینجاست که وقتی ناحیه کاربری EN هست کاملا ویرچومارت خوب کار میکنه

مجموعه اضافه میشه

محصولات نمایش داده میشه

اما وقتی ناحیه کاربری سایت و فارسی می کنم کل محصولات en دیگه نمایش نمیده که فکر کنم به خاطر چند زبانه بودن و .... هست که مشکلی نیست

همون بالای میرچومارت این خطا داده میشه

محصولات مجموعه ها [ فهرست ]

vmError: exeSortSearchListQuery Table 'maralclu_arushop.mba1y_virtuemart_categories_fa_i r' doesn't exist SQL=SELECT c.`virtuemart_category_id`, l.`category_description`, l.`category_name`, c.`ordering`, c.`published`, cx.`category_child_id`, cx.`category_parent_id`, c.`shared` FROM `mba1y_virtuemart_categories_fa_ir` l JOIN `mba1y_virtuemart_categories` AS c using (`virtuemart_category_id`) LEFT JOIN `mba1y_virtuemart_category_categories` AS cx ON l.`virtuemart_category_id` = cx.`category_child_id` WHERE cx.`category_parent_id` = 0 ORDER BY category_name DESC

کد:

vmError: exeSortSearchListQuery Table 'maralclu_arushop.mba1y_virtuemart_categories_fa_ir' doesn't exist SQL=SELECT c.`virtuemart_category_id`, l.`category_description`, l.`category_name`, c.`ordering`, c.`published`, cx.`category_child_id`, cx.`category_parent_id`, c.`shared` FROM `mba1y_virtuemart_categories_fa_ir` l JOIN `mba1y_virtuemart_categories` AS c using (`virtuemart_category_id`) LEFT JOIN `mba1y_virtuemart_category_categories` AS cx ON l.`virtuemart_category_id` = cx.`category_child_id` WHERE cx.`category_parent_id` = 0 ORDER BY category_name DESC

وقتی می خوام مجموعه جدید ثبت کنم این خطا میده

کد:

مجموعه محصول [ جدید ]

vmError: exeSortSearchListQuery Table 'maralclu_arushop.mba1y_virtuemart_categories_fa_ir' doesn't exist SQL=SELECT c.`virtuemart_category_id`, l.`category_description`, l.`category_name`, c.`ordering`, c.`published`, cx.`category_child_id`, cx.`category_parent_id`, c.`shared` FROM `mba1y_virtuemart_categories_fa_ir` l JOIN `mba1y_virtuemart_categories` AS c using (`virtuemart_category_id`) LEFT JOIN `mba1y_virtuemart_category_categories` AS cx ON l.`virtuemart_category_id` = cx.`category_child_id` WHERE cx.`category_parent_id` = 0 ORDER BY category_name ASC

vmError: exeSortSearchListQuery Table 'maralclu_arushop.mba1y_virtuemart_categories_fa_ir' doesn't exist SQL=SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS c.`virtuemart_category_id`, l.`category_description`, l.`category_name`, c.`ordering`, c.`published`, cx.`category_child_id`, cx.`category_parent_id`, c.`shared` FROM `mba1y_virtuemart_categories_fa_ir` l JOIN `mba1y_virtuemart_categories` AS c using (`virtuemart_category_id`) LEFT JOIN `mba1y_virtuemart_category_categories` AS cx ON l.`virtuemart_category_id` = cx.`category_child_id` WHERE c.`published` = 1 AND cx.`category_parent_id` = 0 ORDER BY category_name ASC LIMIT 0, 10

دوستان اگه می تونن راهنمایی کنند ممنون میشم

اگه نیاز به دمو آنلاین هست user & pass پ . خ میکنم

با تشکر

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

شما باید آخرین نسخه ویرچومارت رو از سایت سازنده دریافت و نصب کنید تا جداول چند زبانگی ویرچومارت ساخته بشه و خطا نگیرید

شما باید آخرین نسخه ویرچومارت رو از سایت سازنده دریافت و نصب کنید تا جداول چند زبانگی ویرچومارت ساخته بشه و خطا نگیرید

شما اگر از ويرچومارت فارسي استفاده مي كني از بخش ابزار و مهاجرت ها اول جداول رو به روزرساني كن اگر جواب نداد از همون قسمت نصب نسخه جديد رو بزن و بعد نصب اطلاعات نمونه احتمالا مشكلت حل ميشه! سعي كن نسخه جديد رو از سايتش دانلود كني و نصب كني و پلاگين هاي مربوط هم آپديت كني!

سلام دوست عزیز

دو تا روش دیگه هم هست. اولیش این که توی دیتابیستون تمام جداول ویرچومارت که پسوند _en_gn دارند رو به _fa_ir تغییر بدین.

و دومیش اینکه از توی فایل های بسته نصبیتون فایل اطلاعات نمونه دیتابیس رو پیدا کنید و بعدش جداول ویرچومارت رو پیدا کنید و بعد بعدش هم پسوند های_en_gb رو _fa_ir جایگزین کنید. حالا این فایل رو ایمپورت کنید توی دیتابیستون.

تموم. این مشکل توی تمام بسته های نصبی قالب های انگلیسی هست.

موفق باشید.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری