masoudline

مشکل در ارسال خبرنامه

4 پست در این موضوع

سلام به همه ی دوستای خوب و مدیرا و استادای عزیز جوملا فروم

من متاسفانه الان 6 ماه هست به یه مشکلی خوردم توی ارسال خبرنامه ی سایتم که خیلی از خبرنامه ها ارسال نمیشه !!

بذارین مشکل رو باز کنم

ببینید من سیستم جوملا 1.5 دارم هنوز (!) و از خبرنامه های مختلفی چون Acymailing و Rsmail استفاده کردم

سایت من 65000 عضو برای خبرنامه داره ولی به خیلی از کاربرانی که هست خبرنامه ی من ارسال نمیشه و حتی از طرف سرور ارور میاد که توی یک ثانیه خیلی پیام ارسال میشه و برای همینه .

من کامل با مسئول سرور صحبت کردم گفت مشکل از افزونه هاست

من کامپوننت های بالا رو تست کردم ولی هر دو این مشکل رو داشت، حتی تنظیمات هر دو رو قرار داده بودم روی مثلا هر 1 دقیقه 2 پیام و این خیلی منطقیه دیگه !!! اما بازم همین مشکل رو دارم.

لطفا کمکم کنید که این مشکلم حل بشه...

با آرزوی موفقیت به همه ی عزیزان..

از دوستای عزیزم تقاضای کمک دارم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام کسی نبود از دوستان و همکاران بعد از دو هفته جوا بمارو بده...؟؟؟؟

به احتمال زیاد از طرف سرور محدودیت ایجاد شده وگرنه برای ارسال نباید مشکل داشته باشید

با سلام دوستان عزیز و گرامی من از سرور لاگ گرفتم و در هر ثانیه بیش از 8 ایمیل ارسال میشود و علت اینکه ایمیل ها به دست مشتری ها نمیرسه همین موضوع هست حالا با درمیون گذاشتن این موضوع با مسئول سرور این پیام رو به من دادن

جهت انجام تنظیمات کرون جاب لطفا دستور کرون جاب ارسال ایمیل مربوط به اسکریپت مورد استفاده برای ارسال ایمیل را برای نت افراز ارسال فرمایید. اطلاعات مورد نیاز در این مورد را میتوانید از پشتیبان/طراح اسکریپت ارسال ایمیل خبرنامه دریافت نمایید.

لطفا کمک کنید به بنده تا بتونم روی سیستم ایمیل دهی acymailing این تنظیمات کرون جاب رو پیدا کنم و به شرکت بدم تا بتونن تنظیم کنن.

لطفا از همه ی عزیزان تقاضای کمک دارم.

با تشکر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری