proma

مشکل نصب گالری تصاویر

10 پست در این موضوع

سلام من وقتی گالری تصاویر رو نصب میکنم وقتی نمایش میدم ارور زیر به جای تصاویر میاد

4ae17a2628d275821.jpg

در ضمن کسی یه ماژول گالری تصاویر خوب میشناسه؟ گالری تصاویر تو همین ابعاد میخوام

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

درود

از چه افزونه ای استفاده کردید ؟ اگه کامپوننت هست پلاگینش رو فعال کردید ؟

فکر نکنم مشکل از اینی باشه که گفتم

شما افزونه ای دارید که با جی کوئری کار کنه؟

یکی از کاربران این مشکل را اینجوری حل کرده

I have the module in my application and also had the problem with "array_merge". I have found that it has to do with PHP5. There, the behavior of array_merge was changed (see PHP: array_merge - Manual ). To fix the problem I have in the mod_lv_enhanced_image_slider / tmpl / default.php in the Lines 151 to 160 inserted before the glob function nor a (array). Thus, the return of glob () is always an array and array_merge works again. example (array) glob ($ image folder. '*. jpg'), who does not want to mess around in the code, should the Version 2 already described above (>> Others use >> choose >> variation variation 2 >> save.).

فکر نکنم مشکل از اینی باشه که گفتم

شما افزونه ای دارید که با جی کوئری کار کنه؟

آره دارم. مشکلی نداره

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری