aynalserat

راهنمایی در مورد این قالب زیبا

7 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان سلام

من توی این "" نیازی به درج سایت ارائه دهنده نیست"" حالا که نصب کردم ظاهراً افزونه هاش رو هم نصب کرد و شکل و شمایل مدیریت سایتم رو تغیر داد البته خیلی خوکل تر و باحال تر شد می خوام دوستان راهنمایی کنند :

1- این قالب برچه پایه ای هست

2- راست چین هست یا نیاز به راست چین داره

3- اساتید تایید می کنند.

4- چرا وقتی که منو اصلی سایت رو می زارم توی اون موقعیت همه منوها و زیر منو ها به صورت عمودی زیر هم میان

دوستان منتظر راهنمایی های شما هستم.

توی این تایپیک هم صحبتی شده نگاه کنید.

در ضمن انشاالله اگه عمری شد بتونم بسته نصبی هم آماده است که خدمت دوستان بدم.

ویرایش شده در توسط amir_seddighi

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

درود

دوست عزیز این لینکی که قرار دادید من دلیلش رو متوجه نشدم !! اونجا که دمویی نداره در حد یک عکسه . شما اگه میخواید قالب مورد بررسی قرار بگیره باید دموی آنلاین قالب رو برای ما قرار بدید . این پست شما بیشتر به نظر تبلیغاتی میاد تا درخواست مشاوره . البته من میدونم که نیت شما این نبوده برای همینم پست زدم . لینک سایتهای دیگه بدون دلیل منطقی خلاف قوانین انجمن هست .

ممنون از همکاریتون

ارسال شده در (ویرایش شده)

شرمنده استاد بزرگوار جناب آقای صدیقی ولی سایت رو نشون دادم تا دوستان قالب رو دریافت کنند و نظر بدند و این سایت به بنده مربوط نیست.

حالا لطفاً از این لینک برسی بفرمایید

توی این لینک هم تصاویری از مدیریت گذاشته

این تایپیک هم با موضوع مرتبطه

با تشکر

ویرایش شده در توسط aynalserat

درود

قالب بصورت پیش فرض RTL رو داره توی توضیحاتش به وضوح ذکر کرده : Native RTL Support

سرعت لود قابل قبولی داره

در خصوص منو فکر کنم اگه از بسته نصبی استفاده کنید دیگه این مشکل رو نداشته باشید . الان احتمالا فقط قالب تنها رو نصب کردید و توی انتساب قالب به موقعیت دچار اشتباه شدید .

36 تا موقعیت ماژول و 4 نمونه استایل مختلف داره که خوبه

به نظرم قالب بدی نیست ولی از نظر ظاهری خیلی از ترکبیب رنگش و نحوه قرار گیری موقعیت های ماژولش خوشم نیومد که البته این مورد 100 درصد صلیقه ای هست .

آقای صدیقی عزیز در بخش مدیریت جوملا هم تغییری اعمال شده که به زیبایی بخش مدیریت افزوده و اونو از حالت جوملا بودن مخفی کرده اما من ظاهر قبلی جوملا رو می خوام و می خوام تغییرات فقط روی محیط کاربری سایت اعمال بشه نه کنترل پنل خودم اینجا رو باید چکار کنم؟

درود

تو مدیریت قالبها / قالب پیش فرض مدیریت رو روی bluestork قرار بدید

موفق باشید

قالب پیش فرض هست ولی ظاهراً افزونه ای همراه قالب اضافه می شه که تغیراتی رو توی منوی کنترل پنل اعمال می کنه.( من این تایپیک رو صرفاً برای دانش زدم و می خوام اگه انشاالله چیزی حاصل شد به دوستان منتقل کنم ). و اگه توفیقی بود بسته های نصبی فارسی ارائه بدم.

با تشکر برسی کنید.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری