vahed:n

بکاپ گرفتن فقط و فقط از مطالب و مجموعه های سایت

4 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام خدمت اساتید گل

لطفا کمکم کنین از مطالب(پستها) و از مجموعه های سایت بکاپ بگیرم

سایتم طوری داغون شده که دیگه حتی نمیتونم برم قسمت مدیریت سایت(به همین خاطر نمیتونم با افزونه بکاپ بگیرم)

چیکار کنم تا بتونم برم تو؟

این خطارو میده:JAuthentication: :__construct: امکان بارگذاری کتابخانه تشخیص هویت وجود ندارد

میدونم پلاگن مربوطه رو غیرفعال کردم

تو اینترنت سرچ کردم دیدم باید برم از دیتابیس فعالش کنم ولی هر کاری کردم نشد(باید صفرو یک میکردم ولی خودش یک بود)(مطمعنم دوستان دقیقا میدونم از چی دارم حرف میزنم)

میخوام از سی پنل و phpMyAdmin از دیتابیس بکاپ بگیرم و همه چیرو پاک کنم و از نو نصب کنم . ولی نمیدونم تو عکس زیر کدومو انتخاب کنم تا از پستا و مجموعه ها بکاپ گرفته باشم

[ATTACH=CONFIG]5636[/ATTACH]

راستی اصلا مسیرو درست رفتم؟؟؟

ویرایش شده در توسط vahed:n

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

شما دقیق نگاه کنید حتما پلاگین تشخیص هویت غیر فعال هست والا خطای تشخیص هویت رو نمیده جدول extensions رو دقیق نگاه کنید و پلاگین plg_authentication_joomla رو فعال کنید

شما دقیق نگاه کنید حتما پلاگین تشخیص هویت غیر فعال هست والا خطای تشخیص هویت رو نمیده جدول extensions رو دقیق نگاه کنید و پلاگین plg_authentication_joomla رو فعال کنید

ببخشید داداش من با هزار مصیبت پیداش کردم و فعالش کردم

ولی بازم نمیره تو. الان وقتی یوزر یا پسوردو اشتباه میزنی خطا میده که یوزر یا پسورد اشتباهه و وقتی درست میزنی هیچ اتفاقی نمی افته مثل این که صفخه رو reload کرده باشی

و یه چیز دیگه, راستشو بخوایین من تقریبا همه پلاگینارو غیر فعال کرده بودم

شما یک نسخه جوملا جدید روی لوکال نصب کنید

از جدول extensions کلیه رکوردهایی که plg دارند رو انتخاب و export کن

بعد دیتابیس سایتت که مشکل داره رو باز کن و از جدول extensions همان رکوردهایی که انتخاب کرده بودی رو اینجا هم انتخاب کن و حذف کن و بعد فایل export شده قبلی رو داخلش import کن

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری