meysam111

راه اندازی ردگاه ملت در ویرچومارت

6 پست در این موضوع

با سلام میخواستم بدونم چطور میشه درگاه ملت رو در فروشگاه ساز ویرچومارت فعال کنم...

لطفا اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه.[dasdas][dasdas][dasdas][dasdas]

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

دوست عزیز شما باید کامپوننت بانک ملت مخصوص ویزچومارت رو دانلود و نصب کنی.

چون تازگی درگاه بانک ملت سوئییچ شده روی درگاه شاپرک/ من هنوز آپدیتی برای شاپرک ندیدم اومده باشه. خودمم به شدت نیاز دارم

دوست عزیز بعضی سایت ها رایگان ارائه میدن. در ضمن من سئوالم اینه چرا کسی راهنمایی نمیکنه که کدوم فایل رو باید کلا 4 یا 5 خط رو تغییر داد که الکی پول دوباره ندیم.

کار کاسبی کساد میشه؟

در ضمن سایتی که شما ارائه کردین پلاگینی که خود سایت زرینپال رایگان گذاشته این سایت برای فروش گذاشته

خب مشکل اینجاست که به این سادگی هام نیست

شما همون افزونه زرین پالی که می فرمائید رو تست کنید ببینید روی ویرچو جواب میده

نه عزیز اینهایی که شما می گید رایگانه سیستم های پرداخت عمومیه که تو همین انجمن هم به وفور هست

اما اگه سیستم پرداخت برای یه افزونه خاص مثل ویرچو یا جوم شاپ و ... بخواهید فکر نمی کنم رایگان باشه شاید من تا حالا ندیدم

اگه دیدید ما را هم خبر کنید

دوست عزیز من اتفاقا از همون افزونه ی رایگان زرینپال استفاده میکنم روی ویرچومارت و هب راحتی کار می کنه. من پلاگین بانک ملت هم رایگان دریافت کردم که آخرین آپدیتش در مورد مشکل سرور های خارجی بود که به راحتی استفاده میکردم . تا الان که بحث سوییچ رو درگاه شاپرک پیش اومده

اگه خواستی بگو تو پیغام خصوصی واسه ویرچومارت رو رایگان بهت بدم چون خودم رایگان گرفتم

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری