elham.saedi

ویرایش افزونه ADSManager

14 پست در این موضوع

سلام دوستان

برای یه سایت از افزونه ADSManager استفاده میکنم میخوام نام این افزونه از همه جا حذف بشه .

مثلا توی منو و داخل خود افزونه هر جا اسمش هست حذف بشه .

لطفا یه راهنمایی جامع و کامل بکنید .

باتشکر

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

در مورد منو احتمالا بتونید انجام بدین. ولی در مورد خودش فکر نکنم چون کپی رایت هست و اگر هم بخواین انجام بدین باید برنامه نویسی بلد باشین.

لینکی از سایتتون قرار بدین

برای تغییرات در نام افزونه در بخش مدیریت میتونید ترجمه اش رو تغییر بدید.البته لینک افزونه در آدرس بار مرورگر تغییر نمیکنه

برای تغییرات در بخش کاربری هم علاوه بر تغییرات در ترجمه میتوانید گزینه های مربوط به سئو را در پیکربندی جوملا فعال کنید تا نشانی از adsmanager نباشد

ممنونم از توجه تون اما من از افزونه فارسی ساز استفاده میکنم با این که از فارسی ساز استفاده میکنم اما بازم adsmanager رو به همین شکل مینویسه .

لطفا یه راهنمایی اساسی بفرمایید .

باتشکر فراوان

کجا adsmanager مینویسه؟ اگر در جایی بغیر از لینکها منظورتون هست حتما در فارسی سازی جاهایی مونده و باید درست کنید فایلهای زبان و یا داخل فایلهای php رو باید چک کنید

ممنون از توجه تون

اما توی بخش مدیریت مینویسه اما چون مشخصا نام adsmanager رو میخوام عوض کنم و این نام به id های برنامه و هم به بعضی توابع تعلق داره واسه همین همه عوض میشه و برنامه به هم میریزه من باید بدونم دقیقا کجاش رو عوض کنم .

عرض کردم که در بخش مدیریت باید adsmanager در لینک باشه تا دسترسی به قسمتهای مختلف افزونه امکان پذیر باشه همونطور که خودتون اشاره کردید id آیتم های مختلف هم نمایش داده میشه

برای تغییر در قسمتی که شما مد نظر دارید تنها راه حل تغییرات کد نویسی در افزونه است که کلا نام افزونه تغییر کنه که اینکار هم نیاز به تجربه زیاد و آشنایی کامل با فرم ورک جوملا داره

دوست گرامی این چیزی که شما میخواین یه خط دو خط نیست که

برای اینکاری که میخواین تغییرات اساسی باید توی افزونه داده بشه که باید کامل با افزونه نویسی جوملا و خود جوملا آشنا باشید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری