meysam111

ایجاد مدیر کل برای سایت

12 پست در این موضوع

سلام چطور میشه برای سایت سوپر یوزر تعریف کرد... یک سوپر یوزر وجود داشت که به اشتباه از دیتابیس پاک شد..والان همه کاربرا ادمین هستن

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

فایل زیر رو دانلود کنید و سپس بازش کنید و عبارتهای aaaaaa رو در داخلش به پیشوند جداول دیتابیس خودتون تغییر بدید بعد در دیتابیستون ایمپورتش کنید

براتون یک مدیر کل با نام کاربری admin_a و رمز 12345678 میسازه

ارسال شده در (ویرایش شده)

چطور میشه فهمیدکه پسوند جداول چی هست؟

ویرایش شده در توسط meysam111

در انتساب گروه های کاربری--->>>>>>هیچ گروهی به اسم سوپر یوزر نیست.........چطور میشه یک گروه کاربری ایجاد کرد؟؟؟؟

چطور میشه فهمیدکه پسوند جداول چی هست؟

هم از طریق فایل کانفیگ میتونید پیشوند جداولتون رو بفهمید و هم از طریق دیتابیس اگه برید همه جداول یه پیشوند مشترک دارن

در انتساب گروه های کاربری--->>>>>>هیچ گروهی به اسم سوپر یوزر نیست.........چطور میشه یک گروه کاربری ایجاد کرد؟؟؟؟

شما با دسترسی پایینتر از سوپر یوزر نمیتونید کاربری رو به عنوان سوپر یوزر تعریف کنید باید با همون فایلی که دادم یک سوپر یوزر ایجاد کنید

من اون فایلی که دادیدو وارد کردم ولی میگه کاربر اجازه دسترسی به بخش مدیریت رو نداره:auau::auau::auau:

اگر این خطا رو میده احتمالا سطح دسترسی های شما تغییر کرده شما به جدول viewlevels در دیتابیستون برید و چک کنید در قسمت ویژه مقدار 8 که مربوط به دسترسی مدیر کل هست موجود باشه

بله اون قسمت سوپر یوزر ایجاد کردم ولی با این کدی کخ شما به من دادین کاربری که ساخته میشه هیچ دسترسی براش تعریف نشده

با این اوصاف گروههای کاربری و دسترسی های شما تغییر پیدا کرده باید دقیق چک بشه تا مشکل پیدا بشه ولی میتونید از دیتابیس یه جوملای سالم از جداول مربوط به کاربران اکسپورت بگیرید

و در جوملای خودتون ایمپورت کنید البته قبلش حتما از دیتابیس خودتون بک آپ بگیرید تا مشکلی براتون پیش نیاد

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری