8 پست در این موضوع

سلام دوستان

دوستان من نمی دونم چی رو سایتم نصب کردم که حرکت اسلایدشوش از کار افتاده و هر اسلاید شو دیگر هم که نصب می کنم باز اونم کار نمی کنه . به نظرتون من چی کار کنم تا این مشکل رفع شود؟

لینک سایت

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

درود

سایتتون داره خطای 400 میده . این ایراد مربوط به آدرس اشتباهی علتش هم اینه که یا سرور، سند مورد تقاضای کاربر را تشخیص نمی ده، یا اینکه دیگه سند وجود نداره و یا کاربر اجازه مرور سند را نداره .

درود

سایتتون داره خطای 400 میده . این ایراد مربوط به آدرس اشتباهی علتش هم اینه که یا سرور، سند مورد تقاضای کاربر را تشخیص نمی ده، یا اینکه دیگه سند وجود نداره و یا کاربر اجازه مرور سند را نداره .

متوجه نشدم. یعنی شما نتونستید سایت رو ببینید؟

احتمالا تداخل جیکوئری دارید بگردید ببینید اخیرا چه افزونه ای نصب کردید که از جیکوئری استفاده میکنه

احتمالا تداخل جیکوئری دارید بگردید ببینید اخیرا چه افزونه ای نصب کردید که از جیکوئری استفاده میکنه

گشتم همه رو حذف کردم . اسلاید شو دیگه نصب کردم ولی درست نمیشه :13:

الان شما روی سایتتون ویجیت کیت رو دارید از جیکوئری استفاده میکنه ماژول ورود و مکسی منو و خود اسلایدشو همه از جیکوئری استفاده میکنن

یکی یکی اینها رو غیر فعال کنید ببینید با کدوم تداخل دارید

الان شما روی سایتتون ویجیت کیت رو دارید از جیکوئری استفاده میکنه ماژول ورود و مکسی منو و خود اسلایدشو همه از جیکوئری استفاده میکنن

یکی یکی اینها رو غیر فعال کنید ببینید با کدوم تداخل دارید

به خاطر ماژول ورود بوده . خیلی ممنون

اتفاقا در کل این ماژول لاگین رو باید بر می داشتم . چون باید بگردم یک ماژول ثبت نام سریع پیدا کنم.

خیلی ممنون از راهنمایی

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری