saeb-k

عدم نمایش مطلب در ادیتور جوملا

4 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

ببخشید نمیدونم این انجمن از قالب تجاری پشتیبانی میکنه یا خیر بنده به مشکلی خوردم و قالب تجاری omnicron رو از سایت راکت تم خریدم اما مشکلی که در حال حاضر دارم این است که در تمامی قسمتهایی که ادیتور هست و برای نوشتن متن به کار میرود به جای نمایش متن کد سورس رو به من نمایش میده من هر دو نوع ادیتور رو امتحان کردم (ادیتور ساده و ادیتور نصب شده راکت همراه قالب ) ولی باز هم همچنان مشکل دارم از اونجا که گفتم این علت با جوملا فارسی است در فرم اصلی مطرح نکردم دوستان برای حل این مورد بنده باید چه کنم

با تشکر

فارس پیام

ویرایش شده در توسط saeb-k

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

درود

پلاگین ادیتور خود راکت تم رو غیر فعال کنید و توی تنظیمات پلاگین tinyMCE نوع رو روی توسعه یافته قرار بدید ببینید مشکل حل میشه ؟

موفق باشید

ارسال شده در (ویرایش شده)

با تشکر از شما بله با غیر فعال کردن rokpad که ادیتور خود قالب بود و اصلاح ادیتور به توسعه یافته مشکل حل شد.مشکلی در این حالت به وجود نخواهد اومد ؟

ویرایش شده در توسط saeb-k

نه مشکلی نداره . یه سری قابلیتها داره که خود راکت تم علاقه زیادی داره با این ادیتور کار کنه . ادیتورهایی که برای جوملا معرفی شدند مثل jce خیلی کامل تر هستند

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری