4 پست در این موضوع

درود

میخواستم سورس html قالب هایی که با آرتیستییر طراحی پیدا کنم ولی موفق نشدم..دوستان بنده رو کمک کنید..متشکرم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

چیزی به نام سورس html وجود نداره دوست عزیز

کلیه عناصر موجود در یک صفحه جوملایی فعالیت همزمان صدها فایل php هست که شما خروجی اونها رو به صورت html میبینید

قالب جوملا در پوشه templates موجود هست که هر قالب جوملایی شامل تعدادی فایل php هست که داخل اونها کدنویسی مبتنبی بر فریم ورک جوملا انجام شده

شما چه کاری دقیق میخاید انجام بدید که راهنمایی کنم

با تشکر از شما استاد گرامی

میخوام سایتی که ساختم رو در الکسا ثبت نام کنم،یک قطعه کد html رو باید به صفحه خانه اضافه کنم باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟ممنون از راهنماییتون

با سلام بهتر سوالات ها رو جدا جدا در بخش های مربوطه بپرسید

با این حال در باره سوال دوم باید بگم از چند روش میشه استفاده کرد سایت الکسا بغییر از اون کدی که بهتون میده که تو سایت قرار بدید میتونید از روش دیگری استفاده کنید.

میتونید از روش دوم استفاده کنید یک فایل Html به شما میده که شما آپلود میکنید در روت هاست خودتون.

اگر هم میخواید کد رو قرار بدید از این روش استفاده کنید

آموزش آموزش اجرای کد و اسکریپت و ماژول در مطالب سایت و هرجایی که دوست دارید به هر شکل

التماس دعا

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری