amird

عدم ارجاع به مجموعه ها و کامپوننت ها

6 پست در این موضوع

با سلام خدمت اساتید

من یه سایت دارم روی لوکال می سازم، همه چیزش اکی بود و داشت کار می کرد. ولی نمی دونم چی شده که الان وقتی می خوام از طریق منوهام به یک مطلب دسترسی پیدا کنم اررور 404 می ده و می گه مجموعه مورد نظر یافت نشد!! البته روی بعضی از موارد هم می گه کامپوننت مورد نظر یافت نشد (مثل منوهایی که می رن به گالری تصاویر)!!

وسط صفحه هم یه ماژول گذاشته بودم که مطالب یه مجموعه رو نشون می داد و بعدش روشون که کلیک می شود می رفت و مطلب رو می آورد ولی حالا همه لینکاش شدن :

404 Not Found

کسی می دونه مشکل از کجاست؟!

ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

درود

توی مدیریت مطالب ببینید مطالبی رو که درج کردید تاریخ انتشار و انتضا درست تعریف شده براشون ؟

موفق باشید

ممنون از جوابتون

این مورد رو چک کردم. از این نیست. همه چیز درست بود نمی دونم چی شد که یه دفعه ای اینجوری شد!!!

مورد دیگه ای نیست؟

مثل تلاقی کامپوننت ها با هم؟

درود

تداخل افزونه ها معمولا یاعث به هم ریختگی سایت میشه . ارور 404 یا 500 نمیده . ولی بازم عنوان افزونه های استفاده شدتون رو اعلام کنید شاید دوستان مورد مشابهی داشتن بتونن اطلاع رسانی کنن

موفق باشید

ارسال شده در (ویرایش شده)

آنلاین کنید ببینید مشکلتون حل میشود

ویرایش شده در توسط hiss

ممنون

مشکل رو تا حدودی حل کردم!

نکته اول: سایت دو زبانه هست! (البته نمی دونم ربطی به مشکلم داره یا نه!)

بعدش الان که رفتم از توی تنظیمات سایت آدرس بهینه برای موتورهای جستجو رو برداشتم درست شد. ولی حالا توی صفحه ها که می ره متنای فارسی رو به صورتی درهم نشون می ده فرض کنید view صفحه unicode نباشه اونجوری نشون میده و هیچی قابل خوندن نیست!

کسی نظری نداره؟

مرسی

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری