musavi

اين چه پيامي است؟

8 پست در این موضوع

امروز صبح كه مي خواستم وارد پنل شوم ناگهان با چنين پيامي روبرو شدم، چرا سايتم اين طوري شده است؟

Not Found

The requested URL /administrator/index.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2.2.26 (Unix) mod_ssl/2.2.26 OpenSSL/1.0.0-fips DAV/2 Server at Suspended Domain Port 80:auau:

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام اکانت شما Suspended شده است . برای هاستینگ خودتون تیکت ارسال کنید

موفق باشید

تا اونجا که ارور میگه مرتبط با سرور هست و باید با پشتیبانی سرور (هاست) تماس بگیرید....

با مسئول سرور تماس گرفتم و به من گفت : "به علت مصرف حدود 100 مگابایت بیشتر از حد استاندارد سرویس شما معلق شده

من سرویس را باز کردم تا فایل های اضافی را حذف کنید یا سرویس میزبانی وب خود را ارتقا بدید."

ولي من هاستم 500 مگ است، بر فرض كه بيش از 100 تاي آن را مصرف كرده باشم ، ديگر چرا سايتم بايد چنين وضعيتي پيدا كند؟

آيا ادعاي مسئول سرور درست است و بايد علاوه بر 500 تاي قبلي باز حجم هاست را ارتقا بدهم؟

با مسئول سرور تماس گرفتم و به من گفت : "به علت مصرف حدود 100 مگابایت بیشتر از حد استاندارد سرویس شما معلق شده

من سرویس را باز کردم تا فایل های اضافی را حذف کنید یا سرویس میزبانی وب خود را ارتقا بدید."

درود

دوست گرامی پاسخ پشتیبانی روشن هست در حال حاضر در هاست شما 100 مگ علاوه بر حجمی که خریداری کردید ذخیره شده یعنی 500 + 100 ... در نتیجه باید هاست خودتون رو ارتقا بدید.

ولي من سايتم را تازه راه انداخته ام و هنوز كمتر از 10 تا پست ايجاد كرده ام و فضاي هاستم خيلي گنجايش دارد.

نگاه کنید چه فایلی حجیم شده

اگه افزونه akeeba backup نصب کرده باشید ممکنه بک اپ خودکار گرفته و حجم زیادی اشغال شده

همچنین ممکن هست فایل error_log شما حجیم شده باشه که پاکش کنید

سلام دوست عزیز

بنظر بنده پشتیبان سرور شما منظورشون استفاده بیش از اندازه استاندارد از منابع سرور بود. میخواید باهاشون در میون بگذارید.شما میگید بنده فضا دارم تو کنترل پنل سرورتون که یا cpanel هست یا directadmin محلی برای نماش ظرفیت دیسک تعلق گرفته برای سرویس شما هست اونجا را بررسی نمائید اگه فضا داشتین فکر کنم سایتتون بیش از اندازه از منابع سرور مصرف داشته تو هاست های اشتراکی معمولا 300 مگ رو برای هر سایت اختصاص میدن شاید از رم بیش از اندازه استفاده شد باشه ( یا بازدید سایتتون بالا رفته یا تو کد نویسی سایت و نصب افزونه های که سرور درگیر میکنن استفاده کردین).

موفق باشید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری