hiss

مشکل در دیتابیس جوملا مربوط به کامپوننت dj classifield

5 پست در این موضوع

سایت جوملا و آخرین ورژن 2.5.19 میباشد.

ارور مربوط به بک آپ یوزر

mysqldump error output: mysqldump: Error 2013: Lost connection to MySQL server during query when dumping table `djcf_fields_values` at row: 1696

معمولا با repair کردن جداول دیتابیس مشکل برطرف میشد زمانی که به دیتا بیس این یوزر مراجع کردم برای

repair یا check

متوجه شدم که در repair تغریبا همه جداول این پیام رو میده :

The storage engine for the table doesn't support repair

وقتی به روی گزینه check کلیک کردم مشکل جدی تر بود و ارور هایی در همان صفحه دایرکت ادمین ظاهر شد.

djcf_fields_values : Lost connection to MySQL server during query
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (111)

و با اینکه 10 مگابایت حجم دیتابیس هست زمان دانلود تغریبا 40 کیلوبایت میده که هیچی در واقع نیست در دیتابیس دانلود شده !!

وقتی که متصل شدم به خود دیتابیس از phpmyadmin و به روی جدولی که ارور اول رو داده بود یعنی djcf_fields_values کلیک کردم دیدم اصلا متصل نمیشود و پیام زیر رو میدهد :

#2002 - Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)
The server is not responding (or the local server's socket is not correctly configured).

با مطالعاتی که داشتم با تغییر innodb به myisam جدول در دیتابیس و یک بار ریپیر کردن مشکل برطرف میشود .

ولی متاسفانه بهروی جدول کلیکی میکنم ارور میدهد و متصل نمیشود که بخواهم تغییری ایجاد کنم !

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

مشکل از پیکربندی نادرست mysql روی سرور شماست

علاوه بر پیکربندی نادرست پشتیبانی از innodb نیز غیر فعال شده توی سرور که این مشکلات باید توسط مدیر سرور شما برطرف بشه و از دست شما خارج هست مخصوصا innodb

مشکل از پیکربندی نادرست mysql روی سرور شماست

علاوه بر پیکربندی نادرست پشتیبانی از innodb نیز غیر فعال شده توی سرور که این مشکلات باید توسط مدیر سرور شما برطرف بشه و از دست شما خارج هست مخصوصا innodb

ممنون از راهنمایی شما .

من بک آپ رو برگردوندم به بک آپ قبلی مشکل برطرف شد .

ضمن این که اون جدول (djcf_fields_values) رو از innodb به myisam تغییر دادم به صورت دستی و هم ریپیر میکنه هم چک !

ولی مشکل رو حل نکردم صورت مساله رو فعلا پاک کردم تا راه حلی پیدا کنم

دسترسی به سرور دارم اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.

با تشکر.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری