mrs.salari

مشکل در سایت سه زبانه

5 پست در این موضوع

سلام دوستان من سایتم رو سه زیانه کردم فارسی انگلیسی و چینی برای فارسی و انگلیسی منوها درست هستن ولی برای چینی موقعیت منوها تغییر میکنه هر تنظیماتی هم که اعمال میکنم باز همون باقی می مونه !!!! این آدرس سایت ببینید : mortazavico.com ممنون میشم راهنمایی کنید

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

دوستان عزیزان راهنمایی بدین لطفا :13:کلا فرم منوها تو زبان چینی با زبانهای دیگه فرق داره در حالی که همه تنظیمات یکی هست !!!!1!book]

بله دوست عزیز من همه مراحل رو انجام دادم شما اگه سایت رو ببینید متوجه اختلاف منوها در زبان چینی و دو زبان دیگه میشین، از دوستان دیگه کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟؟؟

دوستان عزیز من واقعا قصد اسپم دادن ندارم ولی مشکلم همچنان باقیه همه تنظیمات رو چندین بار چک کردم ولی حل نشد اگه کسی میدونه راهنمایی بده لطفا :oom::oom::oom:

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری