iraj

[درخواست] ماژول تقویم فارسی (دارای روز شمار، ماه شمار، سال شمار!)

7 پست در این موضوع

سلام دوستان و اساتید!

من دنبال یه همچین تقویمی هستم که علاوه بر روز شمار، دارای 30 روزدر یک نگاه هم باشه!

یه دو سال بعد و دو سال قبل رو هم نشون بده خیلی بهتره!

یه چیز تو این مایه ها:

[ATTACH=CONFIG]6036[/ATTACH]

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ممنون از شما

دو سوال!

یک اینکه: چزوری باید از اسکریپت استفاده کنم؟ (شرمنده بلد نیستم! :( )

دوم اینکه: همچین ماژولی واسه جوملا نوشته نشده؟ تا بتونم ازش روی لوکال هم استفاده کنم؟ (کسی بنویسه چقدر هزینش میشه؟)

درود

1- خیلی سادست دوست من . روشهای متعددی داره من 2 راه رو خدمتتون عرض می کنم . میتونید از مدیریت ماژول ها یک ماژول از نوع html سفارشی بسازید و کدها رو اونجا درج کنید .

یک روش بسیار کارامد هم دوست گرامیمون آقا مجید آموزش دادن : آموزش آموزش اجرای کد و اسکریپت و ماژول در مطالب سایت و هرجایی که دوست دارید به هر شکل

2- برای درخواستتون توی بخش بازارچه انجمن ( درخواستهای تجاری و نیازمندیها )

تاپیک ایجاد کنید دوستان براتون انجام میدن .

ولی توصیه خودم اینه که به جای هزینه انجام اینجور کارها روش کار رو یاد بگیرید . اینجوری به جایی که همیشه مصرف کننده باشید و مجبور باشید هزینه کنید خودتون میتونید انجام بدید و در آینده نه چندان دور هزینه هم دریافت کنید .

موفق باشید

ممنونم از راهنمایی های شما استاد عزیز ♥

راستش خودمم هم دنبال یادگیری هستم و خیلییییی کم پیش میاد هزینه کنم! (در این مورد میخواستم هزینه ها دستم بیاد!)

تقریبا 3 ماهی میشه که رسما شروع کردم به آموزش و یادگیری جوملا!

این طور که مشخصه برای نوشتم ماژول باید به علم برنامه نویسی آشنا باشم که متاسفانه هنوز اینو شروع نکردم و به زودی این رو هم استارت خواهم زد!

باز هم تشکر میکنم از شما!

سوالی دوباره!

من اومدم و کدی که 1ابزار در اختیار من قرار داده رو با استفاده از آموزشهای دوستان در تاپیکهای دیگه (و اعمال تنظیمات در ویرایشگر، تنظیمات فی ل تر) هنوز همون کد رو همونجوری که 1ابزار بهم میده در سایت نمایش میده!

چه کنم؟

سوالی دوباره!

من اومدم و کدی که 1ابزار در اختیار من قرار داده رو با استفاده از آموزشهای دوستان در تاپیکهای دیگه (و اعمال تنظیمات در ویرایشگر، تنظیمات فی ل تر) هنوز همون کد رو همونجوری که 1ابزار بهم میده در سایت نمایش میده!

چه کنم؟

درود

اول از مدیریت پلاگین ها وارد تنظیمات ×لاگین tinymce بشید و در سمت چپ تنظیمات نمایش رو روی توسعه یافته قرار بدید .

بعد دوباره برید به قسمت ماژول ها . ماژول HTML سفارشی رو انتخاب کنید . دکمه HTML رو بزنید و کد رو اونجا قرار بدید و ذخیره کنید . ممکنه پس از اینکه کد رو تو قسمت HTML قرار دادید و ذخیره کردید توی تنظیمات متن ماژول نشونش نده ولی مهم نیست شما Save کنید و تست بزنید . باید جواب بده .

در ضمن گزینه HTML که خدمتتون عرض کردم توی آیکونهای ادیتور هست

موفق باشید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری