shahinbufaluo

مشکل نرفتن به سایت

8 پست در این موضوع

سلام دوستان از دیروز وقتی میخوام برم سایت نه به صفحه اصلی میره و نه به مدیریت این مشکل فقط در کامپیوتر منه چون از یه کامپیوتر دیگه رفتم مشکلی نداشت حالا چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

آدرس سایت :

صفحه اول - عاشورائیان مراغه

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

درود

مشکلی که نداره . اینکه از روی سیستم شما باز نمیشه چند تا دلیل ممکنه داشته باشه .

اول کش مرورگرتون رو خالی کنید : Cntrl + F5

بعد باید ببینید شاید IP شما روی هاستتون بلوک شده باشه

یه احتمال دیگه هم هست ممکنه آنتی ویروسی چیزی روی سیستمتون باشه که به IP سایتتون گیر داده . فعلا اونم غیر فعال کنید تست بزنید .

موارد رو بررسی کنید خبر بدید

موفق باشید

اولی امتحان کردم نشد آنتی ویروس هم ارور نمیده اونم نشد حالا چطور از روی هاستم آدرس آی پی رو پاک کنم تا بلوکه نشه؟

راحت ترین راهش اینه که به پشتیبانی هاست تیکت بزنید . اگه جواب ندادن بگید هاستتون cpanel هست یا Direct admin تا بگم چیکار کنید

باید از طریق SSH وارد بشید و این دستور رو بزنید :

nano /usr/local/directadmin/data/admin/ip_blacklist

فایل زیر رو با ادیتوری ویرایش کنین :

/usr/local/directadmin/data/admin/ip_blacklist

ip خودتون رو تو لیست پیدا کنین و پاکش کنین .

البته اگه IP بلوک شده باشه اصلا نمیتونید وارد پنل بشید و این خطا رو میده *: Your IP is blacklisted

چک کنید خبر بدید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری